Skip Navigation Links

Kentin takımı Yeni İskenderunspor!!!

Şampiyonluğunu bir hafta erken ilan eden Yeni İskenderunspor, kente üçüncü lig hediyesi vermek için yemin etti. Yöneticisi, futbolcuları ve taraftarl

Spor   A+a-

Şampiyonluğunu bir hafta erken ilan eden Yeni İskenderunspor, kente üçüncü lig hediyesi vermek için yemin etti. Yöneticisi, futbolcuları ve taraftarlarıyla kucaklaşan Yeni İskenderunspor’da hedef üçüncü lig..

Kentin takımı Yeni İskenderunspor!!!
Lider Y.İskenderunspor ligin tamamlanmasına 1 hafta kala,en yakin rakibi Erzin Bld.Spor’un da kendi sahasında Belen Bld.Spor a mağlup olmasıyla Hatay Süper Amatör Küme Liginde şampiyonluğunu ilan etti.
Kentin takımı Yeni İskenderunspor, şampiyonluğuyla üçüncü lig hayallerini bir kez daha yeşertti. Kentte büyük bir sevinç uyandıran erken şampiyonluk, kentin gerçek takımını da ilan etmiş oldu. Yönetim kuruluşla, sporcu ve taraftarlarıyla uzun süredir onur mücadelesi veren Yeni İskenderunspor, büyük fedakarlık ve zorluklarla yoluna devam ederken, İskenderunlular’ı şampiyonluk müjdesiyle selamladı.
Baştan sona Y.İskenderunspor'un üstünlüğüyle oynanan müsabakada Lider,her iki yarıda attığı gollerle mücadeleden 2-0 galip ayrıldı.
Maça hızlı başlayan Y.İskenderunspor daha ilk dakikalarda gole kavuştu.
DK.5 Reşit,Özgür Bayır'dan aldığı pasla sağdan ceza sahasına girdi,üzerine gelen kaleciyi de çalımladıktan sonra topu filelere göndererek Y.İskenderunspor'u 1-0 öne geçirdi.
DK.23 Ani gelişen hücumd a , Mahmut sağdan geliştirdiği atağı çok güzel bir şekilde arka direğe ortaladı, orada boş pozisyonda bulunan Zeyni,uygun durumda topu kafayla avuta gönderdi.
İlk yarı Y.İskenderunspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarıya ilk yarıdaki gibi çok hızlı başlayan Lider girdiği sayısız gol pozisyonun sadece birinden yararlanabildi.
DK.73 Topla defansta fazla oynayan Karayılan Bld.Spor'lu defans oyuncuları,yaptıkları geri pasla kalecileri İbrahim'i zor duruma düşürerek topu Y.İskenderunspor'lu Reşit'e kaptırmasına sebep oldular ve Reşit gelen bu ikramı geri çevirmeyerek kendisinin ve takımının 2 golünü atarak Y.İskenderunspor'un galibiyetini ilan etti.
Bu sonuçtan sonra turuncu mavili ekip, topladığı 52 puan,attığı 91 gole karşılık yediği 14 golle Hatay Süper Amatör Ligini,bir maçı eksik olmasına rağmen şampiyon bitirerek,Nisan sonun da yapılması beklenen 3.Lig terfi tenzil maçlarına katılmaya hak kazanmış oldu.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet