Skip Navigation Links

Türkoğlu: 'Bekir Altan Başkan'la Omuz Omuzayız'

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, MHP'den AK Parti saflarına katılan Payas Belediye Başkanı Bekir Altan'ı Payas Belediyesi'ndeki makam

Gündem   A+a-

 
Türkoğlu: “Bekir Altan Başkan’la Omuz Omuzayız”
 
AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, MHP’den AK Parti saflarına katılan Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ı Payas Belediyesi’ndeki makamında ziyaret etti.
Türkoğlu’nun Payas Belediyesi’ni ziyaretine; İl Genel Meclis Üyesi Hasan Uzun, AK Parti Payas Teşkilat Başkanı Hasan Altınsoy, AK Parti Dörtyol İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri İhsan Erdal, İlhami Taşar, Hacı Seçer ve AK Parti Payas Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Durmuş, Ahmet Aksoy, Selçuk Urma ve Turan Karaca birlikte eşlik ettiler.
Türkoğlu’nun ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu belirten Altan, “Biz siyasette Hakk’a hizmet yolunda halka hizmet etmenin yol işaretlerini, üstadımız Bayram Ağabeyimiz sayesinde öğrendik. Bu şiar ve bu şuurla hizmet kervanında daha nice kat edeceğimiz merhaleler olacaktır” dedi.
Payas için Küçük İstanbul benzetmesi yapan Altan, Anadolu’nun kültür çeşitliliğinin farklı bir prototipinin Payas’ta da mevcut olduğunu söyledi. İstanbul’u yönetmenin Türkiye’yi yönetmekle eşdeğer olduğunun altını çizen Altan, Payas’ı idare eden bir yönetim anlayışının Payas’ın hinterlandı olan bölgelerde de bir etki alanı yarattığına vurgu yaptı. Payas’taki yerel yönetim anlayışının standart algıların üzerinde olduğunu belirten Altan; “Biz Payas için yerel düzeyde yürüttüğümüz hizmetleri, Payas’ın dışındaki bölgeler için de yürütmekteyiz. Payas Belediyesi olarak İskenderun’un bir bölgesinin otobüs durağı ihtiyacını karşıladığımız gibi Dörtyol’daki okullarında bank ihtiyacını gidermekte ya da Kırıkhan’a yolların ıslahı ve yeni yolların ihdası için yapılan çalışmalara kendi araçlarımızı göndermekteyiz” dedi.
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ın bölgede sosyal belediyeciliğin adeta simgevi ismi haline geldiğini ifade eden Türkoğlu, “İnsanı yaşat ki; devlet yaşasın” düsturunun ruhuna uygun bir şekilde yürütülen hizmet siyasetinin, Altan’ın ilk yerel seçiminde % 21, ikincisinde % 42 ve sonuncusunda da % 55 oy oranı ile sandığa yansıdığının altını çizdi. Altan’ın hizmete endeksli siyaset anlayışının, AK Parti’nin her seçimde oyunu arttırmak suretiyle sandığa yansıyan halkın teveccühüne mazhar siyaset tarzı ile paralellik arz ettiğini vurguladı.
Bekir Altan’la topluma hizmet etmek adına omuz omuza ve büyük bir dayanışma ruhuyla 7/24 parolasına ayarlı bir siyaset anlayışı içerisinde çalışacaklarının altını çizen Türkoğlu; “Bizim radarlarımız halkın taleplerine açıktır, laf-ı güzaf sahiplerinin dedikodu siyasetine değil” dedi. İdeolojik her bir yaklaşımın kendine özgü rengi bulunsa da; hizmetin renginin olmadığını belirten Türkoğlu, “Siyaseti topluma hizmet etmenin bir aracı olarak göremeyenlerin değişimler karşısında yürüttükleri öfke siyaseti, güneşin doğuşunu bile bile gecede ısrar etmek kadar garabet içerir. Toplumun neyi istediğinden ziyade, neyi istemesi gerektiğine mercek tutan siyaset anlayışı, siyaset literatürümüzden silinmeye yüz tutmuşken; hala değişim karşısında deve kuşu gibi başını kuma gömenlerin hakikatlerle yüzleşmesini beklemek safdillik olacaktır” dedi.
AK Parti'nin çeşitli hesaplarla kurgulanan değil, mayasında hasbi ve harbi duyguları içermek suretiyle hizmet aşkıyla kurulan bir parti olduğuna vurgu yapan Türkoğlu, milletin AK Parti'ye olan teveccühünün en somut delilinin, üç dönem üst üste oylarını katlamak suretiyle tek başına iktidara gelme başarısı olduğunu ifade etti.
MHP'den AK Parti saflarına katılan Payas Belediye Başkanı Bekir Altan'a övgüler yağdıran Türkoğlu, "Bekir Kardeşim hizmet sevdalısı bir Payas aşığıdır. Hizmet kervanında bizimle birlikte saf durması ve hizmetin en kestirme yoldan ivedilikle halk ile buluşması yönünde kullandığı bu hayırlı tercihlerinden ötürü kendilerini yürekten kutluyorum” dedi.
Türkoğlu, Payas Belediyesi’ne gerçekleştirdiği ziyaretin ardından Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ile birlikte Payas’ta MHP’den AK Parti saflarına katılan AK Parti’nin çiçeği burnunda, yeni belediye meclis üyesi Mehmet Aras ile birlikte Ali Soysal’ı evlerinde ziyaret ederek, acil şifalar dilediler.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet