Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Payasbelediyespor1975 3. Lige Gözünü Dikti

Başkan Altan: 'Hatay'ın en büyük stadını yapacağız'

Spor   A+a-

 
 
Başkan Altan: “Hatay’ın en büyük stadını yapacağız”
Bu yıl Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden Asaşspor’u satın alan Payasbelediyespor1975 3. Lige gözünü dikti.
Payasbelediyespor1975 Spor Kulübü, iyi bir çıkış yakalayarak 3. lige yükselmenin planlarını yapıyor. Bu manada Teknik Direktör Ender Tıraş ve üç yardımcısı ile anlaşan kulüp gelecek yıl 3. ligde mücadele etme konusunda kararlı. Karşılıklı imzaların atıldığı toplantıda konuşan Kulüp Başkanı Mehmet Ay, hem futbolda, hem voleybolda profesyonel olarak devam edeceklerini hedeflerinin ise futbolda 3. lig voleybolda ise 2. Lig olduğunu söyledi.
Payasbelediyespor1975 takımı ile çalışacak olmaktan gurur duyduğunu ifade eden teknik direktör Ender Tıraş ise “Payasspor’u seçmemizdeki en büyük etken Belediye Başkanı ve ekibinin bu takımı bir yerlere getirmek için mücadelelerine şahit olmamızdır. Bu nedenle Payasspor’u tercih ettik. Bu takımı üç yardımcım ile birlikte layık olduğu yere getireceğiz ve 3. lige çıkartacağız. Benim 20 yıllık bir futbol kariyerim var. İç transferlerimizi yaptık dış transferlerimiz içinde yol haritamız hazır. Sahada asla pes etmeyen dirençli ve inatçı bir takım olarak 3. lig hedefimize ulaşacağız.” Dedi.
Türk sporuna katkı sağlıyoruz
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ise yaptığı konuşmada sadece Payas’ta ve Hatay’da değil Türk sporunun bir çok branşında etkin olduklarının altını çizerek şöyle konuştu: “Bizim bir iddiamız var Payas’ta yaşayan insanlarımız hayal etsinler bizde hayallerini gerçekleştirelim diye. Türkiye’de alt yapısını bitirmiş ikinci bir belediye olmadığını her yerde söylüyoruz. Nedir bu, arıtma tesisi, içme suyu, kanalizasyon, yol problemi olmayan bir şehirde bundan sonra sosyal belediyecilik yapmak için çaba sarf ediyoruz. İnsanımızın dinamizmini arttırabilmek daha sağlıklı daha başarılı bir kent olmak için sporla bu kadar iç içeyiz. Sadece futbolda değil onlarca branşta Türkiye çapında isim yaparak başarıya ulaşmaya gayret ediyoruz. Yamaç paraşütünde geçtiğimiz hafta Türkiye 4. sü olduk. Daha önce 1.,2.,3., olduğumuz için dördüncülüğü kabullenemedik. Türkiye çapında organizasyonlarda Payas isim yapmaya başladığı için biraz daha ismi büyütmek için özellikle futbolda neler yapabiliriz diye düşündük. Halkımıza kulak verdiğimizde bir üst ligde daha profesyonel bir takımımızın olması gerektiğine karar verdik. Bu nedenle takımımıza desteğimiz sonsuzdur. Biz Hatay’da başka takımlara rakip olmak için yola çıkmıyoruz. Ben İskenderun’da Beşiktaş’ın futbol oynadığı günleri yaşadım. Bugün bir Fenerbahçe’yi Hatay’da ağırlamak Galatasaray’la maç yapabilmek bu kente çok şey kazandırır. Biz sadece bölge için değil Türk sporunu bir yerlere getirmek için çaba gösteriyoruz. Sadece futbolda değil birçok dalda. Mesela Halter’de Türkiye’yi temsil ediyoruz. 28 ülkenin katıldığı Gençlik turnuvalarında Türkiye’den seçilen üç sporcunun ikisi Payaslı idi ve biri birincilik diğeri ikincilik getirdi. Hedefi ne kadar büyük tutarsanız başarı o kadar büyük olur.
 
Hatay’ın en büyük stadyumunu yapacağız
Payas’ta Hatay’ın en büyük stadyumunu yapmayı planlıyoruz bu manada çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmalar olgunlaştığında ve Antakya’da yapılacak stadyumun kriterleri belli olduğunda bizde stadyumumuzu Hatay’ın en büyüğü olacak şekilde hızlandıracağız” dedi.
 
 
 
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş