Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

3 Puanı 1 Golle Kaptı

Hatay'ı Bölgesel Amatör Ligi 5. grubunda temsil eden İskenderun Asaş Spor, Kayseri Şeker Spor deplasmanında aldığı yenilginin acısını Niğde Belediye S

Spor   A+a-

325" align="top" src="/userfiles/image/iskasa%C5%9F%20B.JPG" alt="" />
ASAŞ SPOR ÜÇ PUANI KAPTI
 
Hatay’ı Bölgesel Amatör Ligi 5. grubunda temsil eden İskenderun Asaş Spor, Kayseri Şeker Spor deplasmanında aldığı yenilginin acısını Niğde Belediye Spor’u 1-0 yenerek çıkarttı.
 
İskenderun 5 Temmuz dış sahasında oynanan ve Mustafa Ak, Nevzat Poker ile Hasan Özkaya’nın yönettiği karşılaşmada İskenderun Asaş Spor’a üç puan getiren gole 35. dakikada Rıfat attı.
 
Mavi Beyazlı ekip İskenderun Asaş Spor, sezon başından bu yana oynadığı 9 karşılaşmada 4 galibiyet, 3 beraberlik, 2 de yenilgi alarak topladığı 15 puanla ligin zirvesine doğru tırmanmaya başladı.
 
İskenderun Asaş Spor 2. Başkanı Suat Atasever, “Niğde Belediye spor karşısında alınan yenilgi camiamızı sevindirmiştir. Elde ettikleri başarıdan dolayı başta teknik heyet olmak üzere tüm sporcularımızı tebrik ediyoruz” derken, teknik direktör Halit Ersoy’da, “Sayısız gollük pozisyonları cömertçe harcadık. Biraz dikkatli olsaydık sahadan daha da farklı galip gelebilirdik. Önemli olan üç puandı, onu da almanın mutluluğunu yaşamaktayız” dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar