Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderunspor transferleriyle göz doldurdu..

Kartalspor'un isim değişikliğiyle kurulan Yeni İskenderunspor, yeni sezon kadrosunu oluşturdu.

Spor   A+a-

Kartalspor’un isim değişikliğiyle kurulan Yeni İskenderunspor, yeni sezon kadrosunu oluşturdu. Yapılan transferlerin tamamlanmasının ardından kadro, düzenlenen basın toplantısıyla kamuoyuna tanıtıldı.
Briç Salonunda düzenlenen basın toplantısında konuşan Yeni İskenderunspor Kulüp Başkanı Sedat Uysal, ilk toplantıda sezona güçlü bir karo kuracaklarını söylediklerini hatırlatarak “İşte size bahsettiğimiz kadro. İlk toplantıdaki açıklamamızın üzerinden kısa bir süre kala dış transferde 15 futbolcuyla anlaştık. Geçen sezondu kadrodan da 10 futbolcuyla yeniden anlaştık. Hedefimiz, İskenderunspor’un ruhunu yeniden ortaya çıkarıp o heyecanı yaşatmaktır. Bu kadroyla eski ruhun yeniden dirileceğine inancım tamdır” dedi.
Kulüp Başkanı Uysal, yapılan transferlerin yönetim ve Antrenör Can Güven’in onayıyla gerçekleştiğine işaret ederek “Herkesin kabul edeceği ve destekleyeceği bir takım kurduğumuza inanıyorum. Dış transferde 15 futbolcuyu renklerimize bağlarken, ince eleyip sık dokuduk. Bu formanın ağırlığını taşıyabilecek, sorumluluğunu üstlenebilecekleri aradık. Şu anda bizimle birlikte olan futbolcularımızın bu formanın ağırlığını taşıyabileceklerine inancım tamdır. Transfer ettiğimiz futbolcuların tümü de çeşitli lig ve takımlarda oynamış tecrübeli futbolculardır” diye konuştu.
İç transferi de tamamladıklarını açıklayan Uysal “Mehmet demir, Kenan Ayseki, Özcan Atar, Seçkin Nemutlu, Gökmen yıldırım, Servet Altan, Fırat Aksoy, Hakan Tümkaya ve Murat Vural ile yeniden anlaştık”
YETİŞTİKLERİ TAKIMA YİNE GELDİLER
Yeni İskenderun, yeni sezonda İskenderunspor altyapısında yetişen futbolcular, bu kez amatör kümedeki takımlarını profesyonel lige çıkarmak için özveride bulunmaya hazırlanıyor. İşte Yeni İskenderunsporlular.
Ender: Trabzonspor, İstanbulspor, Adanaspor, A. Demirspor, Ş.Urfaspor, Büyükşehir Belediyespor, Ankaraspor, K.Maraşspor ve Hatayspor’da oynadı. Zeyni: Hatayspor, Ceyhanspor, A. Demirspor, Mardinspor. İsmail: Adanaspor, İskenderun Belediyespor, Kilis Belediyespor. Reşit: İzmirspor, Elazığspor, Sivasspor, Hatayspor, Düzcespor, Siirtspor. Arafat: Nazilli Belediyespor, Hatayspor, Kırıkkalespor, Siirtspor, Kırşehirspor, A. Demirspor, G.Osmanpaşaspor, Fethiyespor. Mahmut Özkan: Osmaniyespor, K.Maraşspor, Ceyhanspor, Hatayspor.Özgür: Adıyamanspor, Ankaragücü, Telekomspor, Batman Petrolspor, Erzurumspor, Belediye Bingölspor, Kayseri Pansu Şekerspor.Celal Kaya: Elazığspor, Elazığ Belediyespor, Nusaybin Demirspor, Batman Belediyespor, Osmaniyespor, Mezitlispor. Mehmet Bilgin: Kilis Belediyespor, Mustafa: Hatayspor, Serdar: GASKİspor, Gümüşhanespor, Ceyhanspor. Kenan: Hatayspor, Ceyhanspor, Ş.Urfa Karaköprü Belediyespor. Özgür Bayır-Sinan Aslan: İskenderun Belediyespor, Belen Belediyespor, Efe İslamoğlu: İskenderunspor, Antalyaspor, Osmaniyespor, Küçükçekmecespor.
Kulüp Başkanı Sedat Uysal, ligin bayramdan hemen sonra başlayacaklarını ve deplasmanda Altnözüspor ile karşılaşacaklarını sözlerine ekledi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar