Skip Navigation Links

Yeni İskenderunspor Sezona Bileniyor.

Spor toto 3.ligde mücadele eden İskenderun Spor takım olarak sahaya indi.

Spor   A+a-

 
Spor toto 3.ligde mücadele eden İskenderun Spor takım olarak sahaya indi. Pazartesi günü itibariyle İskenderun Sakarya Mahallesi’nde bulunan sahada çalışmalarına başlayan İskenderun spor, sezona güçlü girmek için çalışmalarını tam kadro sürdürüyor. İskenderunspor’un çalışmalarında geçtiğimiz günlerde yapılan seçmelerde göze giren futbolcular da antrenmanlara katıldı.
 
Teknik Ekip gözetiminde çalışmalarını sürdüren takımda futbolcular kendilerini ispatlamak için var güçleriyle çalışmalarını sürdürüyorlar. Yapılan antrenmanlarda takımda futbolcular düz koşu ve kondisyon ağırlıklı çalışmaları sürdürdü.
Yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yapan Teknik Direktör Can Güven, “takım olarak sezona iyi bir başlangıç yapmak için çalışmalarımızı ciddi ve sıkı bir şekilde sürdürüyoruz. Sezon sonunda takımdan ayrılan arkadaşlarımız oldu.
Onların yerine de takıma yeni gelen birkaç kişi oldu bunları deniyoruz. Takımın oyuncalarından Okan, Kaleci Savaş, Evren, İbrahim Sürer, Nureddin Ersoy, Selahattin, Başaran, Ali Kurt, İsmail Şapkalı ve Abdurrahman gibi isimlerle tekrar sözleşme yenilendi ve dışarıdan ise Mehmet Türk alınarak takıma katıldı. Şu anda İskenderun’da çalışmalarımızı sürdürüyoruz 4 ağustosta ise Bolu kampına giderek takım sezona burada daha iyi hazırlanacak” açıklamasını yaptı.
 
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet