Skip Navigation Links

Hatay'ın kaybedecek zamanı yok!

TOOB Hatay Genç Girişimciler Kurulu çalışma günleri ile toplantı günlerinin belirlenmesi amacıyla Çağrı Belibağlı başkanlığında toplandı.

Ekonomi   A+a-

TOOB Hatay Genç Girişimciler Kurulu çalışma günleri ile toplantı günlerinin belirlenmesi amacıyla Çağrı Belibağlı başkanlığında toplandı. İTSO ikinci Başkanı Müfit Tennioğlu’nun da katıldığı toplantıda Kurul çalışma gruplarını da oluşturdu.

İTSO ikinci Başkanı Müfit Tennioğlu, Hatay Genç Girişimciler Kurulu Başkan Çağrı Belibağlı, Kazım Kuseyri, Servet Uğutmen, Onur Aykut, Haydar Mursaloğlu, Mustafa Saraç, Ufuk Tennioğlu, Canan Kahraman, Erman Arıkan, İsmail Ulu, Mehmet Soylu, Dursun Akan ve Orhan Ergin İskenderun Aykut Hotel’de bir araya geldi.
Toplantıda Çalışma Grupları şöyle oluştu: MKÜ ile İletişim İşbirliği Grubu, Eğitim, Seminer ve Panel Grubu, Girişimci Tespit Grubu, Reel Sektör ve Girişimcil İşbirliği Çalışma Grubu, GGK ve Destek Fonları Çalışma Grubu, GGK ve Yerel Yönetimler Çalışma Grubu.
Hatay Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Çağrı Belibağlı, çalışma gruplarının da oluşturulmasıyla birlikte, ilin her alanda gelişiminde genç beyinler olarak projeler geliştirme çabasında olacaklarını belirterek “Hatay’ın artık yerinde sayma, iç çekişmelerle kaybettiği zamanı geride bıraktık. Genç Girişimciler Kurulu olarak tüm enerjimizi Hatay’ın sanayisi, turizmi, tarımı ve ticaretini geliştirmede kullanacağız. Her türlü imkanlara sahip ilimizin her alanda gelişiminde lokomotif görevi üstleneceğiz”
 

ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet