Skip Navigation Links

Ali Uysal'dan Faturasoft'la tek noktada ödeme kolaylığı

İskenderun Denizciler Beldesi şehirleşme yolunda her geçen yıl bir kat daha büyürken, önemli yatırımlar da sürüyor.

Ekonomi   A+a-

İskenderun Denizciler Beldesi şehirleşme yolunda her geçen yıl bir kat daha büyürken, önemli yatırımlar da sürüyor.
Şehirleşme yolunda önemli adımlar atan Denizciler’in büyürken ihtiyaçlarının artması da yatırımcıları beldeye yönelmeye zorluyor.
Denizciler Beldesi’nde yatırımlarıyla dikkat çeken Uysal İnşaat Sahibi Ali Uysal, Denizciler ve çevre beldelerin önemli bir ihtiyacını daha gidermek için fatura tahsilât bürosu açtı.
Vatandaşlar, tüm ödemeleri için bir sürü yeri gezmek yerine tek bir noktadan kolaylıkla ödeme yapabildikleri için memnun olduklarını ifade ederken, Denizciler ve çevre beldelere yatırımlarına sürdüren Uysal İnşaat Ali Uysal’a teşekkür ettiler.


Faturasoft Online Yetkili Fatura Ödeme Merkezi’yle beldenin önemli bir hizmet eksiğini kapatan Ali Uysal, Elektrik, Su, Doğal Gaz, Sabit Telefon, tüm cep telefon faturaları, T.T. ADSL, Smile ADSL, Digitürk, Kablo Tv, geçmiş dönem fatura ödemeleri ile cep telefonlarına kontör yükleme konusunda önemli bir açığı kapatıyor.
Tüm fatura ödemeleri için ayrı ayrı gezmek ve büyük zahmetlere katlanmak zorunda olan vatandaşların tek bir noktadan kolaylıkla ödeme yapabildikleri Faturasoft Online Fatura Ödeme Merkezi, Serin Evler Kooperatifi A/2 Blok No: 1 /A adresinde Denizciler’de Uysal İnşaat Bürosu yanında hizmet veriyor.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet