Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bu Hizmet Anlayışına Şapka Çıkartılır

Kirmit Petrol, Grand Plaza ve ekonomiye Net Haddecilik'ten bir can suyu..

Ekonomi   A+a-

Kirmit Petrol, Grand Plaza ve ekonomiye Net Haddecilik’ten bir can suyu..
Dürüstlük, Güven ve Kalitenin parlayan ismi KİRMİT PETROL..

İşdünyasında marka olmak, iyi bir konumda olmak zordur. Sağlam temeller üzerine kurulu, vizyonu, hizmet anlayışı ve de uzun yıllara yayılan güven duygusu oldukça titiz bir çalışma gerektirir.
Payas’ta demir-çelik sektörüne Net Hadddecilik’le, İskenderun’da eğlence sektörüne Grand Plaza ile, akaryakıt sektörüne de bir dönem Kocabaş Petrol olarak hizmet veren Kirmit Petrol ile yatırım yapan Mahmut Kirmit-Ali Kirmit kardeşler, faaliyet gösterdikleri tüm sektörlerde, kaliteden, saygı ve sevgiden ödün vermiyorlar.
Yılların birikimi itibar ve güven duygusunu tüm işletmelerinde değişmez ilke olarak belirleyen Kirmit ailesi, tavizsiz kaliteli hizmet anlayışlarıyla takdir topluyorlar.

Net Haddecilik can suyu katıyor..

Net Haddecilik’te 150 kişiyi istihdam eden Kirmit ailesi, Türkiye’nin en gözde sanayi bölgesinde geleceğe yatırım yapıyor. Ülke ekonomisine can suyu kadar önemli olan demir-çelik sektöründe yatırımlarını sürdüren ve kriz döneminde de, başarılı bir kriz yönetimi sayesinde ayakta durmayı başaran Net Haddecilik, başarı çıtasını yukarı çekmeyi başarmış ender sanayi kuruluşları arasında yer alıyor.

Kirmit Petrol farkını yaşamak..

Uzun yıllar Kocabaş Petrol olarak hizmet veren ve bir çok nedenle adı ve itibarı yıpranan akaryakıt istasyonunu satın alan Mahmut Kirmit-Ali Kirmit kardeşler, uzun yılların olumsuz izlerini silmek için yeni bir sistem inşa ettiler.
Öncelikle kaliteli akaryakıt satışı ile müşterisinin güvenini kazanmayı başaran Kirmit Petrol, güler yüzlü personeli, saygı ve sevgi üzerine kurulu bir hizmet anlayışıyla akaryakıt alan tüm müşterilerine güvenli ve sağlıklı yolculuk için çalışıyor.

Müşteri odaklı..
5 yıllık bir geçmişe sahip olan Kirmit Petrol, müşteri memnuniyeti birinci sırada olmak üzere, gerek perakende gerekse toptan satışta temizlik, titizlik, kalite, güven başlıca ilkesiyle müşterilerine katkısız ürünler verip güvenli yolculuklara uğurlamayı prensip haline getiriyor.

Satıştan sonra da memnuniyet..
Akaryakıt istasyonu için satış ve satış sonrası hizmetlerde, sağlık, emniyet, çevre güvenlik üçgenini en hızlı oluşturabilmiş müşterilerin huzur içinde aldıkları, kimi zamanda sadece “merhaba” demek için uğradıkları bir istasyon haline gelerek İskenderun ve çevre beldelerde büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Kirmit Petrol’e hoş geldiniz..
Kirmit Petrol’e girdiğinizde sıcak bir “Hoş geldiniz” karşılamasıyla birlikte, kaliteli akaryakıt aldıktan sonra yine bir sıcak “Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Hayırlı yolculuklar” sözcükleriyle uğurlanırsınız.
Marketinde yolculuk yaparken ihtiyaç duyabileceğiniz her şeyi bulabileceğiniz Kirmit Petrol, müşterilerinin memnuniyeti için gerekli her şeyi yapmaya devam ediyor.
Kirmit Petrol’den alınan her litre akaryakıtın tamamında sağlık, emniyet, çevre güvenlik, kalite ve güven koşullarıyla tam olarak sağlanıyor.
Ayrıca akaryakıtta yaşanan rekabette, kalitesi ve güveniyle rakiplerinden geri kalmayan Kirmit Petrol, daha fazla yol ve kilometre garantisiyle de güven veriyor.

 

Mutluluk paylaştıkça çoğalır..
Mutlulukların paylaşıldığı mekanlar uzun yıllar hafızalardan silinmez.. Özellikle de mekan, konforlu, hizmette sınır tanımayan, kendinizi evinizde hissettiren kalitede ise, mutluluğun paylaşılması keyfi daha da büyük olur.
Eğlence sektörünün titiz bir çalışma ve vizyonuyla hizmet veren Grand Plaza, düğün, nişan, sünnet, konferans ve son dönemlerde yaygınlaşan mevlid törenlerinde verdiği kaliteli hizmetle dikkat çekiyor.
Ortalama bin kişilik kapalı alan, otopark imkanı, yaz ve kış şartlarında soğutma ve ısıtma sistemi, süsleme, sahne ve genel ışıklandırma, muhteşem bir müzik ziyafetiyle misafirlerini en iyi şekilde ağırlayan Grand Plaza, organizasyon sahibiyle misafirlerinin memnuniyeti için azami gayret sarfediyor.
Kirmit ailesinin bölgeye kazandırdığı en önemli yatırımlardan olan Grand Plaza, en gösterişli düğün,nişan, sünnet ve konferans organizasyonlarına ev sahipliği yaparken, kuruluşunda bölgedeki en önemli eksiği de tamamlamış oldu.
Bölgede 5 yıldızlı bir otel ve geniş bir konferans salonu olmaması, Grand Plaza yatırımını önemli kılan en önemli sebepler olarak karşımıza çıktı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş