Skip Navigation Links

Arsuz'da Artık Bir Eviniz Var!

İskenderun'un mavinin yeşille kucaklaştığı güzeller güzeli tatil beldesi Arsuz, son yıllarda yapılan turizm yatırımlarıyla ilgi görüyor.

Ekonomi   A+a-



 
Arsuz’da Artık Bir Eviniz Var!
 
İskenderun’un mavinin yeşille kucaklaştığı güzeller güzeli tatil beldesi Arsuz, son yıllarda yapılan turizm yatırımlarıyla ilgi görüyor. Sahillerinde yapılan düzenlemeler, turizm yatırımları ve eğlence mekanlarıyla Arsuz’da tatil yapmak son yıllarda bir ayrıcalık halini aldı.
Arsuz’a yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Münir Bora, Altın Kent Mevkiinde Bora Apart Otel ve Arsuz Sağlık Ocağı yanında dayalı döşeli kiralık dairelerle “Arsuz’daki eviniz” sloganıyla turizm sektörüne hızlı bir giriş yaptı.
Geçtiğimiz günlerde 32 Avrupalı turisti Bora Apart Otel ve dayalı döşeli kiralık dairelerde ağırlayan Münir Bora, misafirlerinden bir tanesinin İngilizce olarak bıraktığı övgülerle dolu teşekkür mektubundan dolayı çok mutlu oldu.
 
Övgülerle dolu isimsiz mektubu tercüme ettirince çok doğru bir yatırım yaptığını bir kez daha anlayan Münir Bora, Arsuz’da tatil yapmak isteyenlere bir çağrı yaptı. Çağrısında “Sadece küçük bir el çantasıyla gelin. Biz sizler için her şeyi düşündük. Siz tatilinizi yaparken, bizler sizlere hizmet ediyor olacağız. Bora Apart Otel ve dayalı döşeli kiralık dairelerimiz, sizlerin Arsuz’daki Eviniz” dedi.
Borat Apart Otel’de her apart dairede misafir ailenin sayısına göre ayrı bir düzen bulunurken, tamamında değişmeyen ise hizmetin kalitesi oluyor..
Apart Otel ve kiralık dairelerde; klima, buzdolabı, mutfak eşyaları, televizyon, gardrop, çift kişilik ebeveyn ve çocuk yatakları, internet ve daha bir çok özellik bulunuyor.
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet