Skip Navigation Links

30 yılın haklı gururunu yaşadı

İskenderun'un bölgenin ilk ve tek yapı marketi İnan Yapı Market, çalışanları ve tedarikçileriyle 30. kuruluş yıldönümünü kutladı. 30 yıllık başarı öyk

Ekonomi   A+a-

İskenderun’un bölgenin ilk ve tek yapı marketi İnan Yapı Market, çalışanları ve tedarikçileriyle 30. kuruluş yıldönümünü kutladı. 30 yıllık başarı öyküsünün en önemli meyvesi olan İnan Yapı Market, bölgemizde inşaat sektöründe A’dan Z’ye tüm ürünlerin bir arada bulunabileceği tek adres

30 yılın haklı gururunu yaşadı

Bölgemizde, inşaat sektöründe kullanılan her türlü malzeme ve binlerce değişik ürünün bulunabileceği tek adres olan bölgenin ilk ve tek yapı marketi İnan Yapı Market, 30. kuruluş yıl dönümünü çalışanları ve tedarikçi firma temsilcileriyle kutladı.
İşadamı Ali İnan’ın, 30 yıl önce 5 metrekarelik bir nalburiye dükkanında başlayan serüveni, bölgenin ilk ve tek yapı marketiyle hizmet vermeğe devam ediyor.
Müşteri memnuniyetinin ön planda tutulduğu çalışma prensibiyle, 30 yıldır bölge halkına hizmet veren İnan Yapı Market, kaliteli ürünlerde ekonomik fiyat uygulaması ile de ihtiyaç sahiplerinin öncelikli tercihi konumunda olan bir işletme.


İnan Yapı Market’in deneyimli işletmecisi Ali inan, şirketin 30. kuruluş yıldönümü münasebetiyle düzenlenen gecede mutluluğunu, çalışanları ve tedarikçi firma temsilcileriyle paylaştı.
Gecede bir konuşma yapan Ali İnan, sektörde 30 yıl gibi önemli bir süreçte ayakta kalabilmenin temelinde güven olduğuna dikkat çekerek “Şirketimiz her zaman ‘önce müşteri memnuniyeti’ prensibiyle hareket etmiştir. 30 yıllık çalışma hayatımız boyunca vatandaşlardan gelen talepleri dikkate alarak yatırımlarımıza yön verdik. Bugün bölgemizde, aranılan her şeyin aynı çatı altında bulunabileceği tek adres konumunda isek, müşterilerimizin güvenini kazandığımız içindir. Çeyrek asrı aşan mücadelemizde, bayrağı zirveye taşımamızı sağlayan çalışanlarımız ve tedarikçi firmalarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu
Gecede, İnan Yapı Market bünyesinde 10 yıl ve üzerinde çalışanlara çeşitli hediyeler verilirken, 30. kuruluş yıldönümü pastası hep birlikte kesildi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet