Skip Navigation Links

Sadece midene değil ruhuna da iyi gelir

Damak zevkine düşkün, ızgara ve balık konusunda hassas olmakla birlikte, Türk Sanat Müziği aşığı olanların mekanı Deniz Kızı Fasıl Restoran Karaağaç A

Ekonomi   A+a-

Damak zevkini ve dostlarla doyumsuz sohbetin değerini bilenlerin adresi Deniz Kızı Fasıl Restoran, balık ve ızgara çeşitleri ve doyumsuz Türk Sanat Müziği ziyafetiyle bölge halkının birinci adresi olmayı başardı. Aynı zamanda nişan, aile arası düğün, sünnet ve de tüm özel gecelerde verdiği hizmetle de göz dolduran Deniz Kızı Fasıl Restoran’a bir kez gitmek mübtelası olmak için yeterli.
Izgara, balık ve meze ustası Emin Genç, sizleri evinizde hissettirmek için bekliyor.
İskenderun ve çevresinde ekonomide yaşanan gelişmelere paralel müzikli restoran ve eğlence mekanları sorunu gündemdeyken, işadamlarının dışarıdan bölgemize gelen misafirlerini ağırlayacakları restoran konusunda yaşanan sıkıntıya son noktayı koyan Deniz Kızı Fasıl Restoran, işdünyasının birinci adresi olmayı başardı.

Karaağaç Arsuz Sahil Yolu Plaj kavşağında hizmet veren Deniz Kızı Fasıl Restoran’ın İşletmecisi Emin Genç, müzikli içkili restoran işletmeciliğinin zor bir dal olduğuna dikkat çekerek, hem müşterinin damak zevkine hitap etmenin hem de aynı zamanda doyumsuz fasıl muhabbetiyle müşteriyi memnun göndermenin önemli bir sorumluluk olduğuna işaret etti.
İşdünyasından gelen yoğun talepler sonrası fasıl grubu programlarına başladıklarını belirten Emin Genç, “Izgara çeşitleri, soğuk mezeler, balık çeşitlerimizle müşterilerimizin damak zevkine hitap ediyoruz. Damak zevkinin yanına bir de Türk Sanat Müziğinin bölgemizdeki usta isimleri Hamit Hoca ve İbrahim Akkaya ve arkadaşlarının ekibimize eklenmesiyle birlikte işdünyasının beklentilerine yanıt vermek sorumluluğumuzu da yerine getirmiş olduk. İşadamı dostlarımız, yurtdışından ve şehir dışından gelen misafirlerini ağırlayacakları mekan konusunda sıkıntı yaşadıklarını söyleyince biz de onların taleplerine cevap vermek istedik. Büyük ilgi görüyor olmamız bizleri gururlandırıyor” dedi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet