Skip Navigation Links

SAMSUNG Hat-Tek mağazası hizmete açıldı

İskenderun'da iş dünyasında başarılı yatırımlar yapan Ali Zervent ve Hamza Öncü, SAMSUNG Hak-Tek Teknoloji mağazasında düzenlenen törenle hizmete açt

Ekonomi   A+a-

İskenderun’da iş dünyasında başarılı yatırımlar yapan Ali Zervent ve Hamza Öncü, SAMSUNG Hak-Tek Teknoloji mağazasında düzenlenen törenle hizmete açtı. Şehit Pamir Caddesi üzerinde vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştirilen açılışı İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Ak Parti Belediye Meclis Üyesi ve Mega Medya Grubu sahibi Sabahattin Uygun, Anadolu Elektronik Genel Müdürü Serdar Günay, mağaza sahipleri ve Samsung Elektronikten Insık Ryoo birlikte yaptılar. Açılış öncesi konuşan Anadolu Elektronik Genel Müdürü Serdar Güray, hedeflerinin Ankara, İstanbul ve İzmir’den sonra Anadolu şehirleri olduğunu ve tüm illere şube açmayı hedeflediklerini belirterek ; “Türkiye genelinde beyaz eşya pazarında çok önemli yerlere geldik. Halkımız bizim ürünlerimize oldukça rağbet gösteriyor. Türkiye’de yaşanan krize rağmen yatırımlarımız devam edecek” dedi.
Ardından söz alan ve Güney Kore’den gelen Samsung firmasının Türkiye Dispiritörü Insik Ryoo, Türkiye’nin dijital ve plazma sektöründe önemli bir pazara sahip olduğunu belirterek, “Türkiye’nin tüm şehirlerine ulaşmayı hedefliyoruz. Bu amaçla girişimlerimiz devam ediyor. Türk girişimciler ile uyum içerisinde çalışıyoruz” ifadesini kullandı.
Açılış öncesi konuşan İskenderun belediye Başkanı Yusuf civelek ise, Yatırım yapan tüm girişimcilerin yanında olduklarını ve İskenderun’un gelişen ve modern bir şehir olduğuna vurgu yaptı. Yapılan Konuşmaların ardından açılış gerçekleştirildi. Şehit Pamir Caddesi üzerinde açılan Samsung Hak Teknoloji ve Bilişim mağazalarında, Plazma televizyonlar, dijital kamera, DVD player, klima, Beyaz eşya gibi dijital teknolojinin son ürünleri halkın beğenisine sunuluyor.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet