Skip Navigation Links

2010 Demir Yılı Olacak..

2009'dan umudu kestiklerini, 2010 yılının 'Demir Yılı' olacağını belirten Baştuğ Demir ve Nakliyat Limited Şirketi Sahibi Gökhan Baştuğ, gelecek yılla

Ekonomi   A+a-

2009’dan umudu kestiklerini, 2010 yılının ‘Demir Yılı’ olacağını belirten Baştuğ Demir ve Nakliyat Limited Şirketi Sahibi Gökhan Baştuğ, gelecek yıllarda Payas’ın, Türkiye’nin parlayan yıldızı olacağına dikkat çekti.
2010 Demir Yılı Olacak..
Türkiye ekonomisinin can damarı birkaç merkezden birisi olan Dörtyol’un Payas Beldesi, onlarca ilin ekonomisine eşdeğer bir güce sahip. Üretim, ihracat ve vergi rekortmenleri çıkaran Payas, ülkemizin hem iç piyasa hem de ihracata yönelik demir-çelik ihtiyacını karşılıyor.
Her geçen yıl bir kat daha gelişen Payas ekonomisinin kalbinde, ticaret yaşamına genç yaşta atılan Baştuğ Ticaret ve Nakliye Limited Şirketi Sahibi Gökhan Baştuğ, demir piyasasında 2009 yılı için iyimser bakmadıklarını söyledi. 2010 yılının demir yılı olacağına vurgu yapan Gökhan Baştuğ, inişli-çıkışlı bir seyir izleyen demir piyasasının 2010 yılında şahlanmasını beklediklerinin altını çizerek, “Global krizin etkileri ülkemizi ve bölgemizi olumsuz etkiledi. Krizin patlak verdiği günden bu yana demir piyasası güven vermeyen bir trend izliyor. Yani 2009 yılı bizim için bitmiştir. “2010 yılının’Demir Yılı’ olacağını söyleyebilirim” dedi.
Payas Türkiye’nin Parlayan Yıldızı olacak..
Her geçen yıl biraz daha gelişen Payas ekonomisinin yeni yatırımlarla daha da büyüyeceğini belirten Gökhan Baştuğ, Payas-Dörtyol arasında otobanın altına kalan arazilerin sanayi bölgesi ilan edildiğini hatırlatarak, “Biz Payaslılar olarak ekonomiye katmadeğer üretmekten, iş sahaları açmaktan, ülkemizin kalkınmasına katkı vermekten dolayı çok mutluyuz, Payas, sanayisiyle Türkiye’nin parlayan yıldızı olacak, bundan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet