Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

AK Parti'den 'Altın Adamlar'a ziyaret

Geçtiğimiz haftalarda hizmete giren İskenderun Kuyumcular Sosyal Yardımlaşma Derneği'ni AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun ve yönetim kurul

Ekonomi   A+a-

Geçtiğimiz haftalarda hizmete giren İskenderun Kuyumcular Sosyal Yardımlaşma Derneği’ni AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret ederek, dernek yöneticilerine çalışmalarında başarılar dilediler.
İskenderun Kuyumcular Sosyal Yardımlaşma Derneği’ne ziyaretçi akını sürüyor. İskenderun Kuyumcular Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Hüseyin Fırat ve yönetimine ‘hayırlı olsun’ ziyaretine giden AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun ve ekibini kuyumcular kapıda karşıladı. Ziyarette ilk olarak söz alan AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun, “Bu tür derneklerin olması, bu çatı altında buluşan insanların etkinliğini daha da çoğaltacaktır. Derneğimizin ilerleyen günlerde İskenderun’un sosyal ve kültürel hayatına önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz” dedi.
Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Kuyumcular Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Hüseyin Fırat da, yaptığı açıklamasında, “Amacımız kuyumcu esnafı olarak çalışanlarımızla birlikte aynı çatı altında olmak ve onların sıkıntılarını paylaşmaktır. Bunun yanında kültürel aktivitelerle de dernek üyelerimizi gün içerisinde yaşadıkları stresten bir nebze de olsa uzaklaştırmak istiyoruz” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından dernekte bulunan langırt masasına geçen İlçe Başkanı Musa Kurşun ve Dernek Başkanı Hüseyin Fırat, yöneticilerle birlikte langırt oynadılar.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş