Skip Navigation Links

ER-TU Demir Çelik Ailesi'nden Örnek Bayramlaşma

ER-TU Demir Çelik patron, yönetici ve çalışanları Kurban Bayramı nedeniyle bir araya geldi. Fabrikada düzenlenen bayramlaşma töreninde ER-TU Demir Çe

Ekonomi   A+a-

Her geçen yıl bir kat daha büyüyen ve gelişen Payas ekonomisi, demir-çelik sektörünün yaşadığı sancıları bir nebze de olsa geride bıraktı.

Yaşanan sancılı ve sıkıntılı dönemleri geride bırakmak bir yana araya giren Kurban Bayramı, çalışanlara, yönetici ve patronlara çifte mutluluk yaşatmağa yetti. Örnek bir sanayi kuruluşu olan ER-TU Demir Çelik, 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda çalışanlarına düzenlediği geceyle adından bolca söz ettirmişti ve şimdi de Kurban Bayramı nedeniyle çalışan, yönetici ve patron aynı safta bayramlaştı.

ER-TU Demir Çelik patron, yönetici ve çalışanları Kurban Bayramı nedeniyle bir araya geldi. Fabrikada düzenlenen bayramlaşma töreninde ER-TU Demir Çelik patronları Osman Tufan ile Sabit Eren birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Oldukça önemli bir dayanışma örneği sergileyen ER-TU Demir Çelik Ailesi, bayramların birleştirici özelliğini yaşattılar.

Tüm fabrika çalışanlarının bir araya gelerek bir süre sohbet ettikleri bayramlaşma töreninde konuşan ER-TU Demir Çelik Ortağı Osman Tufan, çalışanlarına bir çok konuda nasihatlerde bulundu ve birlik ve beraberliğin sadece çalışma ortamında değil toplumun her katmanında olması gerektiğine işaret etti.

Çalışanların önce kendi aralarında daha sonra da yönetim ve patronlarla bayramlaşmalarıyla güzel bir ortamda gerçekleyen program, çikolata ve kolonya ikramıyla son bulurken, ER-TU ailesi bir de mutlu bir aile fotoğrafı çektirdi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet