Skip Navigation Links

İsa Cinnioğlu Babasının İzinden İlerliyor..

Bir insanın en büyük serveti topluma kazandırdığı evladıdır. Eğer bir baba toplumda çok nadide bir konumda ise; O'ndan bayrağı devralan evladının işi

Ekonomi   A+a-

 
 
Bir insanın en büyük serveti topluma kazandırdığı evladıdır. Eğer bir baba toplumda çok nadide bir konumda ise; O’ndan bayrağı devralan evladının işi daha da zordur.
İşdünyasının yakından tanıdığı özel isimlerden birisi olan Mithat Cinnioğlu, sadece işadamı kimliğiyle değil, kişiliği, yardımseverliği ve gülen yüzüyle her zaman takdir toplamış, baş tacı edilmiş bir isim.

Mithat Kuyumculukla kuyumculuk sektöründe 35 yılı geride bırakan Mithat Cinnioğlu’nun bayrağı devretmek üzere yetiştirdiği oğlu Turizm ve Otelcilik Fakültesi mezunu İsa Cinnioğlu, işinin oldukça kolay olduğu izlenimini bırakıyor, çünkü; Babasından aldığı kişilik yapısı, terbiye, özgüven ve dünya görüşünü benimsemiş bir tablo ortaya koyuyor.
Babasının izinde emin adımlarla giden İsa Cinnioğlu’nun beyefendi duruşu ise yakın çevresinden olduğu kadar işdünyasından da takdir topluyor.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet