Skip Navigation Links

16 yıllık tecrübe güven veriyor

Teknolojideki en son gelişmeleri hızlı bir şekilde takip ederek İskenderun halkına sunan Necatibey iletişim merkezi 185 metre kare genişliğindeki yeni

Ekonomi   A+a-

İskenderun şehir merkezinde Namık Kemal caddesi üzerinde çok katlı otopark karşısında açılan yeni şubede İskenderun halkına güler yüzlü kaliteli hizmet vermenin mutluluğunu yaşayan Turkcell Necatibey iletişim merkezi 16 yıllık tecrübesiyle sektöründe lider olmanın haklı gururunu yaşıyor.

Teknolojideki en son gelişmeleri hızlı bir şekilde takip ederek İskenderun halkına sunan Necatibey iletişim merkezi 185 metre kare genişliğindeki yeni yeriyle’de rahat alışverişin adresi oldu.
Turkcell Necatibey iletişim Genel Müdürü Levent Hamarat www.iskenderun.biz.tr ekibine yaptığı açıklamada sektörde nerden nereye geldiklerinin analizini yaptı. 1994 yılında küçük bir dükkanda 6 kişi ile başladıkları işlerini kaliteli hizmetten ödün vermeyerek bugünlere taşıdıklarının altını çizen Hamarat 65 kişilik kadrosuyla Akdeniz Bölgesinin en büyük Turkcell İletişim Merkezi haline geldiklerini söyledi. Hamarat “ 1994 yılında GSM’in Turkcell ile Türkiye’ye girişinin ardından bizde adımımızı attık. Çok küçük bir dükkana sahipken daha sonra abone merkezi ve Extra merkezi ile şu anda TİM yani Turkcell İletişim Merkezi konumuna ulaştık. 6 kişilik çalışma ekibinden şu anda 65 kişilik büyük bir Turkcell Necatibey ailesini oluşturduk. Amaç elbette ki İskenderun halkına teknolojiyi anlatmak tanıtmak ve teknolojiyi satmak, biz bunun için buradayız İskenderun halkı için buradayız. Necati Bey öyle büyük bir firma konumuna geldi ki, Turkcell’in yaptığı kampanyalarda ilk etapta terminal cihaz dediğimiz yani akıllı telefon gurubuna giren modellerde Necati Bey Türkiye birinciliğine kadar ulaşmış ve Aralık ayı Türkiye birincisi Necati Bey olmuştur. bunun yanında müşteri kazanımı sayısı açısından Doğu Akdeniz Bölge birinciliği de bizim olmuştur. Şu anda Akdeniz Bölgesinin en büyük Turkcell iletişim merkezi (TİM) İskenderun Necati Bey telefonculuk olmuştur. 185 metre kare alanda halkımıza en iyi hizmeti vermek için çalışmaktayız. Dolayısı ile Türkiye’nin en büyük 9. TİM’i haline gelmiş durumdayız.
Birazda İskenderun sınırlarını geçmeyi düşünüyoruz. Bu anlamda Turkcell Dağıtım merkezi Osmaniye, sınırından Suriye sınırına kadar olan bölgede tüm alt bayilerle çalışıyoruz. Yani bölgedeki alt bayilerin yerel Distribütörlüğünü yapar hale gelmiş durumdayız. Bundan sonraki adımımız il sınırları dışına çıkmak olacaktır. Müşteriye verdiğimiz önemi artık Adana gibi çevre İller’e taşımak hedefindeyiz. İnşallah hedefimizde başarılı olacağız” şeklinde konuştu.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet