Skip Navigation Links

Biz elli yıl sonrasını öngörerek yapıyoruz

Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek basın mensuplarıyla birlikte yeni İtfaiye Hizmet Binası'na inceleme gezisi düzenledi

Gündem   A+a-

 
 
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek basın mensuplarıyla birlikte yeni İtfaiye Hizmet Binası’na inceleme gezisi düzenledi
 
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek: Biz elli yıl sonrasını öngörerek yapıyoruz
 
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, basın mensupları ile birlikte, yapımı tamamlanan İskenderun Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü hizmet binasına inceleme gezisi düzenledi.
Çankaya Mezarlığı’nda e-Mezarlık Bilgi Sistemi tanıtım toplantısının ardından, Sakarya Mahallesi’ndeki belediyenin satın aldığı arsa üzerine inşa edilen İtfaiye Müdürlüğü hizmet binasına geçen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, basın mensuplarıyla birlikte binayı gezdi.
İnceleme gezisinde tam donanımlı yeni İtfaiye Müdürlüğü Hizmet Binasının yapımının tamamlandığını ve bir ay sonra hizmete açılacağını belirten Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek, “Biz elli yıl sonrasını öngörerek projelerimizi hazırlıyoruz ve hayata geçiriyoruz. Yeni İtfaiye Müdürlüğü Hizmet binamız da bu bilinçle çok kapsamlı ve donanımlı yapıldı. Binamızda her türlü afete karşı Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) de bulunuyor. Binamız bir ay sonra hizmete açılacak.” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet