Skip Navigation Links

Gümüş Otomotiv'e Doğuş Oto Değerlendirme 'Den ( Dod ) Müşteri Memnuniyetind

DOD Geleneksel Satış Yöneticileri Toplantısı bu sene 24-25-26 kasım tarihleri arasında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Girne'de yapıldı.

Ekonomi   A+a-

 


DOD Geleneksel Satış Yöneticileri Toplantısı bu sene 24-25-26 kasım tarihleri arasında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Girne’de yapıldı. Türkiye’deki tüm DOD Yetkili Satıcılarının katılımının gerçekleştiği bu toplantıda 2010 yılı değerlendirmesi ve 2011 2.el hedef ve stratejileri görüşüldü. Türkiye’deki ilk ve en büyük 2.el kurumsal markası olan DOD’un Gala gecesinde, Yetkili Satıcıların Satış, Satınalma ve Müşteri İlişkileri kategorilerinde değerlendirildiği ödüllerde sahiplerini buldu.

Gümüş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Gümüş ve DOD 2.el Yöneticisi Soner Koyuncuoğlu’nun da katılımda bulunduğu bu toplantıda Gümüş Otomotiv Müşteri Memnuniyeti dalında 1.lik ödülü almaya hak kazandı. Ödülünü DOD Bölge Müdürü Mert Uyan’dan alan Soner Koyuncuoğlu; Türkiye’deki tüm DOD ‘lar arasında bu kadar değerli bir alanda birincilik ödülü almış olmalarının Gümüş Otomotiv adına sevindirici olduğunu, 2011 yılında diğer tüm 1.lik ödüllerine de talip olduklarını belirtti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet