Skip Navigation Links

'Ağız Ve Diş Sağlığında Bölgenin Parlayan Yıldızı; İskenderun ADSM'

İskenderun Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, ilk hasta kabulüne 17 Kasım 2008 tarihinde başlamış olup,

'Ağız Ve Diş Sağlığında Bölgenin Parlayan Yıldızı; İskenderun ADSM'

Sağlık   A+a-

İskenderun Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, ilk hasta kabulüne 17 Kasım 2008 tarihinde başlamış olup, 10 yıl boyunca Eski İskenderun Devlet Hastanesinde hizmet vermiştir. 22 Aralık 2018 tarihi itibariyle 40 ünite ruhsatlı yeni binaya taşınmış olup, konusunda uzman 55 diş hekimi ile halkımıza hizmet Vermektedir.
 
Çocuk Polikliniği:
İskenderun Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi bünyesinde oluşturulan ve özel statülü bir ünite olarak hizmet veren Çocuk Polikliniğinde; 0-14 yaş aralığındaki çocuklarımızın ağız ve diş sağlığı konusunda özel bir hassasiyet gösterilmesinin yanı sıra doktor-hasta iletişimi konusunda da çocukların diş korkusunu yenmesini sağlayan samimi ve sempatik ortamı ile çocuk dostu bir sağlık merkezi olarak dikkat çekmektedir.
 
Diş taşı temizliği, travma sonucu oluşmuş diş kırıklarının tedavileri, yer tutucu protezler erken oluşabilecek diş kayıpları için, florür uygulaması, fissür örtücü gibi koruyucu diş tedavileri uygulanmakta olup, ayrıca kliniğin deneyimli hekimleri tarafından çocuklara ve ebeveynlerine, koruyucu diş sağlığına yönelik ağız hijyeni ve bakımı eğitimi de verilmektedir.
 
2019 yılının ilk 4 aylık döneminde yaklaşık 10 Bin hastanın muayene ve tedavi süreci tamamlanmıştır.
 
Engelli Polikliniği:
İskenderun Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi bünyesinde oluşturulan ve özel statülü bir ünite olarak hizmet veren Engelli Polikliniğinde; engelli vatandaşlarımızın muayene ve tedavi sürecine yönelik kolaylık sağlayan özel uygulamalar yapılmaktadır. Şöyle ki; engelli vatandaşlarımız için tasarlanan poliklinikte tekerlekli sandalye kullanıcılarına özel muayene ve tedavi koltuğu mevcut olup, tekerlekli sandalyeden kalkmaksızın hizmet alınabilmesi özelliğiyle bölgede dikkat çeken bir hizmet kolaylığı sağlanmaktadır.
 
Ayrıca, tekerlekli sandalye kullanıcılarına özel rampalar, bina içi geniş asansörler ve WC içi özel düzenlemeler ile engelli vatandaşlarımızın her ihtiyacının rahatlıkla karşılanmasına yönelik imkân bulunmaktadır. Mental (zihinsel) engelli hastalarımızın durumuna göre diş çekim işlemleri, genel anestezi altında yapılmakta olup, bu işlemler İskenderun Devlet Hastanesi ile yapılan protokol çerçevesinde tam donanıma sahip ameliyathane ünitesinde anestezi uzmanı kontrolünde yapılmaktadır.
 
2019 yılının ilk 4 aylık döneminde genel anestezi altında yaklaşık 30 hastanın diş çekimi yapılmıştır.
 
Başhekim Dr. Hüseyin Yunus’un uhdesinde bölge halkına hizmet veren İskenderun Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi; Hizmet sunumunun her kademesindeki çalışanların katılımı ile hizmet kalite standartları ve uluslararası kalite standartlarını özümseyerek, hasta ve hasta yakınlarının memnuniyetini kazanma kararlılığında olan üstün nitelikli ekibiyle, modern altyapısı, sosyal sorumluluk anlayışı, öncü ve özellikli uygulamalarıyla, sürekli iyileştirmeyi ön planda tutan, etkin bir kalite sisteminin uygulandığı ve sürekliliğin sağlandığı modern bir sağlık kuruluşu olarak hizmet sunmaktadır.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet