Skip Navigation Links

Güneş Enerjisinden Elektrik Çılgınlığı..

24 saat sıcak su üretiminden sonra bir de elektrik üretimi çılgınlığı hizmetini de bölgemize kazandıran Yavuz Güneş Enerji Sistemleri, şu ana kadar si

Ekonomi   A+a-

Enerji kaynaklarının tükenmeye yüz tuttuğu yer yüzünde, alternatif enerji araştırmaları da sürüyor. Aslında uzun yıllardır Avrupa’da kullanılan güneş enerjisinden elektrik üretimi, bölgemiz dört mevsim bol güneşli olmasına rağmen böyle fırsatı kaçırmış olmamız düşündürücü.
Güneş Enerjisi sistemleri imalat ve pazarlamada marka olmayı yıllar önce başaran Yavuz, yepyeni sistemlerle Fener Caddesi üzerinde hizmet veriyor. 24 saat sıcak su üretiminden sonra bir de elektrik üretimi çılgınlığı hizmetini de bölgemize kazandıran Yavuz Güneş Enerji Sistemleri, şu ana kadar sipariş yoğunluğu yaşamaya devam ediyor.
72 saat elektriği depolayan sistemde tüm aydınlatma lambaları çalıştırılabiliyor. Belediyelerin elektrik sarfiyatını da minimize edecek bu sistem, panel sayısının arttırılması halinde çok daha geniş alanlarınh aydınlatılmasında da kullanılabiliyor.
Bol güneşli bölgemizde bu büyük hizmeti getiren Yavuz Güneş Enerji Sistemleri Ortağı Muhammed Yavuz, “Güneş enerjisinden elektrik üretimi sistemi Türkiye’de bir ilk. Allah’ın bizlere sunduğu bu nimetten yararlanmamak için deli olmak lazım. Her ay elektrik faturalarına bakıp da sinirleri bozulan halkımızın güneş enerjisinden faydalanmaları gerekiyor. Sistemde panelin sayısı ve genişliğine göre elektrik üretme şansına sahip olunuyor. Biz bu hizmeti getirdik, kullanması vatandaşımızdan. Bölgemize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet