Skip Navigation Links

Yasemin Mıstıkoğlu güven tazeledi..

Tüzük değişikliği nedeniyle gerçekleşen kongrede Yasemin Mıstıkoğlu güven tazeleyerek yeniden dernek başkanlığı görevine getirildi.

Ekonomi   A+a-

2006 yılında kurulan Hatay Kadın Girişimciler Derneği geçtiğimiz hafta sonu olağanüstü genel kurul toplantısını yaptı.

Tüzük değişikliği nedeniyle gerçekleşen kongrede Yasemin Mıstıkoğlu güven tazeleyerek yeniden dernek başkanlığı görevine getirildi. Mıstıkoğlu ;Hatay Kadın Girişimciler Derneği’nin bir sosyal sorumluluk anlayışıyla ekonomik değer yaratan kadın girişimci sayısını arttırmak için kurulduğunu belirterek şöyle konuştu:

“Mevcut kadın girişimcileri güçlendirerek dünya ile bütünleşmesini sağlamak, ülke ekonomisine ve sosyal gelişimine katkıda bulunmak amacıyla kurulan derneğimiz; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,kadın politikaları, kadın hakları ve kadın girişimciliğinin geliştirilmesi konusunda eğitimli ve çağdaş bir toplum yaratma adına, ekonomik kalkınma ve demokrasi yolunda emin adımlarla, cinsiyet ayrımı yapmaksızın kadın-erkek hep birlikte çalışmaya devam edecektir.

Bundan sonra da derneğimizin adına yakışan bir anlayış içerisinde faaliyetlerimizi arttırarak sürdüreceğimize inanıyorum.Yönetim kurulundaki diğer arkadaşlarım da hepsi birbirinden değerli ve sosyal insanlardır. Dernek olarak önümüzdeki süreçlerde çeşitli kurslar, seminerler, konferanslar, paneller gerçekleştirerek Hatay’ın sosyal ve kültürel yapısına katkıda bulunmaya gayret edeceğiz." dedi.

Hatay Kadın Girişimciler Derneği’nin yapılan olağanüstü kongre sonucunda yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu.

Yasemin Mıstıkoğlu
Melisa Kara
Yasemin Şakar
Nevin Yalım
Belgin Ünal
Figen Çağlayan
Deniz Demir

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet