Skip Navigation Links

Osman Tufan'a Hassa'da Coşkulu Karşılama

Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan'a Hassa'da Büyük İlgi.

Ekonomi   A+a-

Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan’a Hassa’da Büyük İlgi.
Osman Tufan’a Hassa’da Coşkulu Karşılama
Hassa İlçesi Aşağı Karafakılı Köyü ilköğretim Okuluna yaptıkları yardımlardan dolayı Hassa’ya davet edilen Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman TUFAN ve eşi Menekşe TUFAN; beraberinde Hassalı işadamı Er-Tu Demir Çelik A.Ş. ortağı Sabit EREN ve eşi Tansel EREN, Tufan Yıldızlar Koleji Kurum Müdürleri Şahin ASLANBAŞ, Mehmet Emin SÖYLEMEZ, Derya Fira YORULMAZ Hassa’da büyük ilgiyle karşılandı.


Osman TUFAN ve beraberindeki ekip, Hassa Kaymakamı Harun BAŞIBÜYÜK, İlçe Milli Eğitim Müdürü. Mesut ÇERKO, Ardıçlı Belediye Başkanı Mustafa KÖROĞLU, Söğüt Belediye Başkanı Recep TUFAN, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet ÇİNÇİN tarafından makamlarında misafir edilirken, Hassa’nın eğitim ve iş dünyası hakkında görüş alış verişinde bulundular.
Aşağı Karafakılı ilköğretim Okuluna yapılan ziyarette de öğrenciler Osman TUFAN’ ı çiçeklerle karşıladılar. Hassa kaymakamı ve belde belediye başkanları ile muhtarlar ve okul müdürleri de daha önce okul öğrencilerine giysi ve kitap yardımında bulunan, bu ziyaretinde de okulun fotokopi makinesi eksiğini gideren Osman TUFAN ‘ a tekrar teşekkürlerini sundular.


Okul ziyaretinden sonra köy muhtarı tarafından imece usulü hazırlanmış yöresel yemeklerin ikram edildiği muhteşem bir sofrada ağırlanan Osman TUFAN ve heyet Dörtyol ve Hassa’nın çok ortak yönü olduğunu vurgulayarak artık “öte yüz – beri yüz” ikileminin bir yana bırakılması ve bu dostluk ziyaretlerin sıklaştırılması temennisinde bulundular.
Daha Sonrasında Dikiş Nakış Kursunu gezen heyet oradaki el emeği yöresel işlemeleri incelediler. Kursiyerlerin çoğunun açık lisede eğitimlerini sürdürdüğünü öğrenen Osman TUFAN onlara da kitap gönderme sözünü verdi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet