Skip Navigation Links

Alexandretta Otel Konfor ve Kalitenin Adresi Oldu

Farklı müşteri profillerine göre hazırlanmış odaları, tecrübeli personeli ve İskenderun-Antakya yolu üzerindeki konumuyla hizmet veren Alexandretta Ot

Ekonomi   A+a-

Alexandretta Otel Konfor ve Kalitenin Adresi Oldu
Alexandretta Otel, İskenderun’da adına yakışır bir anlayışla hizmet veriyor. Farklı müşteri profillerine göre hazırlanmış odaları, tecrübeli personeli ve İskenderun-Antakya yolu üzerindeki konumuyla hizmet veren Alexandretta Otel, bölgede en büyük eksiklik olan kaliteli otel açığını kapatıyor.


Özellikle Suriye ile vizenin kalkmasıyla Hatay’a yoğunlaşan turist akışının, ciddi bir otel sıkıntı yarattığı bir dönemde hizmete giren Alexandretta Otel, Arap turistlerin konakladığı önemli bir merkez haline gelmiş.
Bölgeye ticari ve turistik amaçlı gelen vatandaşların tercih ettiği Alexandretta Otel, İskenderun şartlarında çok iyi bir otel olarak kabul görüyor.
Ferah odalarında 24 saat sıcak su, internet, uydu yayınları, telefon, mini bar, restoran, toplantı salonu, özellikle spor kulüpleri için düzenlenmiş toplantı düzeni, lobisi, bar bölümü hizmetiyle ziyaretçilerin birinci tercihi olan Alexandretta Otel, 45 oda 110 yatak kapasitesiyle önemli bir açığı kapatmış durumda.


Alexandretta Otel Genel Müdürü Mustafa Karaçay, otelin dört yıldızı hak edecek kalitede olduğunu belirterek, her türlü konforu müşteriye sunduklarını söyledi ve ekledi:
Alexandretta Otelimiz İskenderun’da en son açılan otellerinden bir tanesidir. İskenderun Antakya yolu üzerinde müstesna bir yerde, 5 katlı 45 odalı bir oteldir. Odalarımızda da her türlü konforumuz mevcut, biri barımız, uydu kanallı televizyonlarımız, yaz kış kullanılabilecek klimalarımız var. 24 saat kullanılabilecek sıcak suyumuz mevcuttur. Alexandretta Otel, yıldızlı otellerimizden bir tanesidir. Eğer imkanlar elverseydi havuz yapabilseydik rahatlıkla 4 yıldızı alabilecek konforlu bir otelimizdir. Otelimiz 110 yatak kapasiteli 45 odadan oluşmaktadır. Esas müşterilerimiz şirket temsilcileri, İskenderun’umuzu ziyarete gelen insanlarımızın bir kısmı ve çoğunlukla diyebileceğimiz bundan sonra için Suriyeli, Lübnanlı vatandaşlar olacak. Ortadoğu’da bir çok acente ile bağlantılara girdik. Hatta birkaç turu otelimizde ağırladık. Fakat bu son karışıklıklardan dolayı Suriye’den gelişler ve bizim Suriye’ye gidişimiz biraz riskli olunca bir duraklamadayız şuanda, sadece biz değil İskenderun ve Antakya’da bulunan ve bundan beslenen diğer otellerde aynı sıkıntıyı yaşıyorlar.
İskenderun’da yeni otel yatırımlarına ihtiyaç var. İskenderun’umuz gittikçe gelişen bir kent olacak ve yapılan planlamalara göre ilk 4 yılda 750 bin nüfustan bahsediliyor. 8-10 yıl içinde yaklaşık 1,5 milyon insanın barınması gereken bir il statüsünde diye düşünülüyor. “


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet