Skip Navigation Links

'Türkiye'nin Ekonomisi ABD'den Daha İyi!!!'

Amerika'da bir çok yatırımıyla tanınan İskenderun'lu İşadamı Ali Rende, Türkiye'de ekonominin ABD'ye oranla daha iyi olduğunu söyledi.

Ekonomi   A+a-

“Türkiye’nin Ekonomisi ABD’den Daha İyi!!!”
Amerika’da bir çok yatırımıyla tanınan İskenderun’lu İşadamı Ali Rende, Türkiye’de ekonominin ABD’ye oranla daha iyi olduğunu söyledi.
ABD’de bir çok siyasi sorunla ilişkili olarak ekonominin kriz sonrası durağanlığını koruduğuna dikkat çeken İşadamı Ali Rende, ABD’den Türkiye’ye bakıldığında çok iyi yatırım imkanları sunan bir ülke profiliyle karşılaşıldığına vurgu yaptı.
Türkiye’de yatırım yapacak olursa İnşaat sektörünü en cazip yatırım alanı olarak gördüğünü ifade eden Ali Rende, “Türkiye de ekonominin Amerika’ya göre daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Bazı siyasi sorunlarından dolayı Amerika krizin etkisinden halen toparlanamadı, bu yüzden ekonomik kriz Amerika’da devam ediyor. Amerika, Türkiye’yi Ortadoğu’ya bağlayan bir bağ olarak görüyor. Bu yüzden Türkiye’le arası çok iyi. Türkiye’yi kaybetmek istemezler. Şu anda dünyadaki ekonomik krizi kıyaslarsak, Türkiye gerçekten bir çok ülkeden daha üst düzeydedir. Ben bir yatırımcı olarak dışarıdan baktığım zaman, Türkiye’de inşaat ve madencilik alanlarında yatırım yapmak isterim” dedi.
 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet