Skip Navigation Links

HYUNDAI’den Arslanoğlu Otomotiv’e Takdir Ziyareti

HYUNDAI Assan Türkiye Genel Müdürü Önder Göker, HYUNDAI Hatay Bayisi Arslanoğlu Otomotiv’e takdir ziyareti gerçekleştirdi.

HYUNDAI’den Arslanoğlu Otomotiv’e Takdir Ziyareti

Ekonomi   A+a-

Merkezi Antakya’da bulunan Hatay HYUNDAI Arslanoğlu Otomotiv’in İskenderun Show Room ve servis merkezine Arslanoğlu Otomotiv sahibi Kemal Arslanoğlu ve Ahmet Arslanoğlu ile birlikte gelen HYUNDAI – ASSAN Türkiye Genel Müdürü Önder Göker, Satış müdürü Serkan Keçecioğlu ve müşteri ilişkileri yetkilisi Esra Nemutlu tarafından çiçekle karşılandı.
Hyundai olarak her sene olduğu gibi olumsuz koşullara rağmen Türkiye genelinde bu yıl da çok başarılı bir yıl geçirdiklerini, satış öncesi ve sonrasında birçok ödül aldıklarını ifade eden HYUNDAI Assan Türkiye Genel Müdürü Önder Göker; “Bu yıl da ilk 4 ay sonuçlarına baktık, HYUNDAİ Hatay bayimiz Arslanoğlu Otomotiv oldukça başarılı. Onun için bu gün buraya ziyarete geldik. Başarılarını kutlamak istedik. Her sene olduğu gibi bu yılda başarıları devam ediyor” dedi.
Sektör olarak Hatay’da ciddi bir potansiyel olduğunu da belirten Göker, “Ancak içinde bulunduğumuz dönemin getirmiş olduğu bazı zorluklar var. Arslanoğlu ailesi ile birlikte bunları da aşıp daha da başarılı olacağız inşallah. Yeni otomotiv pazarı açıklandı. Geçen yılın Nisan ayına göre pazar yarı yarıya düşmüş. İlk dört ayda yarı yarıya düşerek geliyor. ÖTV indirimleri 30 Haziran’a kadar uzatıldı. Bunun bizlere katkısı oluyor ama en büyük sıkıntımız faizler. Türkiye genelindeki Ekonomik sıkıntılardan kaynaklı zorlukların inşallah yakın zamanda aşılacağını ve piyasaların rahatlayacağını umuyoruz” diye konuştu.
Piyasada ses getiren KONA modelinin geçen yıl Mayıs ayında lansmanını yaptıklarını da ifade eden Göker, “O zaman benzinli motor vardı sadece ve çok soruluyordu. Benzinlinin yanında dizel ne zaman gelecek diye. Nisan ayının 12’sinde lansmanını yaptık. Oldukça iyi rağbet var ve müşterilerimizin taleplerini karşılıyoruz. 1.6, güçlü performanslı motoru var. Çok özel konforlu, segmentinde oldukça başarılı ve ekonomik bir otomobil, gayet iyi gidiyor” dedi.
Hyundai Assan Türkiye Genel Müdürü Önder Göker, Hyundai Bayisi Arslanoğlu Otomotiv’in servis bölümlerini de gezerek Arslanoğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Üyeleri M.Kemal Arslanoğlu ve Ahmet Arslanoğlu’ndan bilgiler aldı.
Hyundai Hatay Bayii Arslanoğlu Otomotiv’e çalışmalarında başarılar dileyen Hyundai Assan Türkiye Genel Müdürü Önder Göker’in İskenderun Hyundai Arslanoğlu plaza’yı takdir ziyaretine Arslanoğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Üyeleri M.Kemal Arslanoğlu ve Ahmet Arslanoğlu ile Hyundai Assan Parça ve Servis Bölge Müdürü Erdem Atalay eşlik ettiler. HYUNDAİ Arslanoğlu Satış Müdürü M. Serkan Keçecioğlu’nun ev sahipliği yaptığı ziyarete Mega Medya Grubu Genel Müdürü Semir Yazıcı ve basın mensupları da katıldı.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
Halil soydemir 25 Ekim 2019 Cuma
Hatay Arslanoglu servis ailesine ilgilerinden ve samimi davranışlarından dolayı çoook çoooook teşekkür ediyorum her bir personelin den allah razı olsun. Kendi ailem gibi ilgili alakalı davrandılar. Gönül rahatlığı ile gidebilir güvenebilirsiniz.
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet