Skip Navigation Links

Kuyumculardan örnek dayanışma

İskenderun Kuyumcular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, meslek mensuplarıyla bir araya gelmek ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi

Ekonomi   A+a-

İskenderun Kuyumcular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, meslek mensuplarıyla bir araya gelmek ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi vermek amacıyla Karaağaç Restoran’da yemek verdi.

Başkan Hüseyin Fırat ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Ali Arıca, Mehmet Yüncü, İlyas Demirci, Ayhan Karataş, Süleyman Sakman ve Faruk Ramazanoğlu’nun kapıda karşıladıkları meslek mensupları, gece boyunca neşeli sohbetler yaptılar ve bir arada olmanın mutluluğunu yaşadılar.
Meslektaşlar arasında yardımlaşma ve dayanışmayı arttırmayı amaçlayarak İskenderun Kuyumcular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni kurduklarını belirten Başkan Hüseyin Fırat, “Biz kuyumcular olarak kurduğumuz bu yeni oluşumla, ortaya çıkan ya da çıkacak tüm sorunlarımızı çözmeyi hedefliyoruz. Derneğimiz, İskenderun’da çeşitli sosyal faaliyetlere yönelerek toplumumuza hizmet edecektir” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet