Skip Navigation Links

TÜRSAB Hatay Bölge Temsil Kurulu’ndan Samandağ Belediyesine Tebrik Ziyareti

TÜRSAB (Türkiye Seyahat Acentaları Birliği) Hatay Bölge Temsil Kurulu Başkanı M. Reşat Mursaloğlu ve üyeleri

TÜRSAB Hatay Bölge Temsil Kurulu’ndan Samandağ Belediyesine Tebrik Ziyareti

Yerel   A+a-

TÜRSAB (Türkiye Seyahat Acentaları Birliği) Hatay Bölge Temsil Kurulu Başkanı M. Reşat Mursaloğlu ve üyeleri Samandağ Belediyesine tebrik ziyareti gerçekleştirdiler.
Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Duran ile görüşen Mursaloğlu ve kurul üyeleri Başkan Yardımcısı Aydın Duran’ı tebrik ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundu.
18 Nisan 2019 Perşembe günü Saat 10:30’da gerçekleşen ziyarete TÜRSAB Hatay Bölge Temsil Kurulu Başkanı M.Reşat Mursaloğlu’nun yanı sıra TÜRSAB Hatay Bölge Temsil Kurulu üyelerinden Mehmet Ali Aycıl, Özgür Nesil, Tuğçe Burçin Bozoğlan, Metin Yılmaz, Lemye Şahin, Ebru Cüceoglu, Sezgin Gümüş, Elif Sogül, Rafi Geyik katıldı.
M.Reşat Mursaloğlu yaptığı açıklamada; “ Hatay Turizmin geliştirilmesi ilimizin kalkınması ve bu bağlamda büyük bir turizm destinasyonuna sahip Samandağımızın hak ettiği değere ulaşması, sürdürülebilir turizm çeşitliliğin sağlanması için birlikten kuvvet doğar ilkesi ile hareket etmeye devam ediyoruz.” İfadelerine yer verdi.
Başkan Yardımcısı Aydın Duran, Samandağ Belediyesi olarak turizmle ilgili girişimlerinin olacağını ve yerli ve yabancı yatırımcıları Samandağ’a davet edeceklerini belirterek bu nazik ziyaretlerinden dolayı TÜRSAB Hatay Bölge Temsil Kurulu Başkanı M.Reşat Mursaloğlu ve üyeleri ne teşekkür etti.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet