Skip Navigation Links

Özel İkem Koleji Hatay İl Şampiyonu Oldu

Özel İkem Koleji Hatay İl Şampiyonu Oldu

Özel İkem Koleji Hatay İl Şampiyonu Oldu

Spor   A+a-

 2019 yılı Hatay okul sporları Yüzme İl Birinciliği müsabakaları 03-05 Nisan 2019 tarihlerinde Hatay Büyükşehir Belediyesi spor kompleksinde yapıldı. Hatay genelinden 8 ortaokul takımı ve 90'ın üzerinde sporcunun katıldığı müsabakalar 3 gün sürdü. Mücadele sonunda Özel İKEM Ortaokulu hem kızlarda hem de erkeklerde 10.yıl üst üste Hatay şampiyonu oldu.
Özel İKEM Kolejinin Beden Eğitimi Öğretmeni ve Yüzme Antrenörü Murat KAPTANOĞLU; "Bu başarının tesadüf olmadığını, okul sporları yüzme müsabakalarında ilkokul ve ortaokul kategorilerinde ya kızlarda ya erkeklerde, son iki yılda da olduğu gibi bazı sezonlarda hem kızlarda hem erkeklerde son 10 yılda üst üste şampiyonluk yaşayarak kırılması güç bir rekora imza atıldığını ifade etti. "
Yaşadıklarından mutluluk duyduğunu ifade eden Kurucu Levent H.YILMAZ ; Özel İKEM Koleji olarak tüm branşlarda sportif etkinliklere destek verdiklerini ve bu desteklerinin devam edeceğini belirterek sporcuları kutladı.
Hatay Şampiyonu olan yüzme takımlarımız ilimizi 17-19 Mayıs 2019 tarihleri arasında Mersin'de yapılacak olan okul sporları Yüzme Türkiye Şampiyonasında temsil edecektir.
 
İKEM Koleji "Hayalleriniz Hedeflerimizdir".
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet