Skip Navigation Links

Okul dönüşleri başladı talepler arttı

Ramazan bayramı referandum derken yoğun bir taleple karşı karşıya kalan turizm firmaları artan talebe yetişebilmek için ek seferler uygulamaya başladı

Ekonomi   A+a-


Ramazan bayramı referandum derken yoğun bir taleple karşı karşıya kalan turizm firmaları artan talebe yetişebilmek için ek seferler uygulamaya başladılar. Okul öncesi aşırı bir yoğunluk yaşandığını belirten İskenderun Otogar İşletmecileri Derneği başkanı, Yazar Turizm ve Günsas Turizm’in sahibi Züher Yazar “Vasıflı araçlarla ek seferler koymamıza rağmen şu anki taleplere yetişemiyoruz. Bayram dönüşü ve referandumda oy kullanmak isteyen vatandaşlarımızın geri dönüşleri başladı ve yoğunluk daha da arttı. Vatandaşlardan isteğimiz mağdur olmamaları için erken rezervasyon yaptırmalarıdır” dedi.
Erken rezervasyon yaptırın
İskenderun Otogar İşletmecileri Derneği başkanı, Yazar Turizm ve Günsas Turizm’in sahibi Züher Yazar “Bayram dönüşü, Referandum için memleketlerine giden vatandaşlarımızın dönüşü ve okulların açılmasına az bir süre kalması dolayıyla şehirlerarası yolcu taşımacılığında aşırı bir yoğunluk yaşanmaktadır. Vasıflı araçlarla ek seferler koymamıza rağmen şu anki taleplere yetişemiyoruz. Bu yoğunluk okulların açılmasıyla daha da artacaktır. Tüm firmalar olarak taleplere yetişemiyoruz. Ek seferler düzenlememize rağmen artan talebe yetişmekte zorlanmaktayız. Vatandaşlardan isteğimiz mağdur olmamaları için erken rezervasyon yaptırmalarıdır” dedi.
Vasıflı araçları tercih edin
Otogar İşletmecileri Derneği başkanı Züher Yazar vatandaşlarımızı uyararak “Mutlaka seyahat ettiğiniz araçların vasıflı araç olmasına dikkat edin. Ayrıca seyahat ettiğiniz firma yetkililerine mutlaka sorun araçların vasıflı olup olmadığını. Çünkü İnsan hayatı bizler için her zaman ön plandadır. Ayrıca vasıflı araçlarla daha rahat ve daha güvenli bir şekilde seyahat edebilirsiniz. Konforun yanı sıra aracın güvenli olması da şart. Gideceğiniz yere 1 gün geç gidin sevdiklerinize güvenli bir şekilde kavuşun. Şimdiden yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrencilerimize başarılar dilerim” dedi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet