Skip Navigation Links

İskenderun'da Feci Kaza!

Otobanda yaşanan kazada anne ile kızı öldü baba ile oğlu yaralandı.

Gündem   A+a-

Otobanda yaşanan kazada anne ile kızı öldü baba ile oğlu yaralandı.
Hatay’ın İskenderun ilçesinde otoban’da meydana gelen trafik kazasında anne ile kızı öldü baba ile oğlu yaralandı. Olay yerinde can pazarı ve aile dramı yaşandı.
Alınan bilgiye göre kaza İskenderun Adana tem otoyolu Akçay köprüsü mevkiinde yaşandı. Akşam iftardan sonra akraba ziyareti iki çocuğu ve eşiyle birlikte yola çıkan Sefer Kel’in kullandığı 01 ALT 39 plakalı minibüs aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı ve bariyerlere çarptıktan sonra takla attı. Meydana gelen kazada sürücü Sefer eşi Zevcan kızı Tuçe ve oğlu Orhan takla atan minibüsten fırlayarak etrafa saçıldılar. Anne Zevcan (36) ve kızı Tuçe (11) Kel olay yerinde can verirken Sefer Kel (37) ve oğlu Orhan Kel(13) yaralandılar. Çevredeki vatandaşların kazanın sesini duyarak olay yerine gelmeleri sonrası durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdiler.
 
Daha önce 6 askerin şehit edildiği Deniz İkmal Destek Komutanlığı Şehit Er Remzi İlboğa Kışlasına yakın bölgede olması nedeniyle olay yerinden gelen ihbarlara polis temkinli yaklaştı. PKK’nın kaza ihbarı yaparak pusuya düşürme ihtimalini göz önünde bulunduran polis olay yerine uzun namlulu silahlarla sivil olarak geldi. Olay yerine ilk ulaşan 112 acil servis görevlileri ise önce Anne ile Kız’ı kontrol etti. Onların öldüğünün anlaşılması üzerine baba Sefer ve Oğlu Orhan çevredeki vatandaşlarında yardımıyla ambulansa alınarak İskenderun Devlet Hastanesine kaldırıldı. Görgü tanıkları kaza yapan aracın önce bariyerlere çarptığını sonra takla attığını söylediler. Polis olay yerinde detaylı araştırma yaparken İskenderun Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan 13 yaşındaki Orhan Kel hastane koridorunda gördüğü herkese anne baba ve kız kardeşini sorarak onlar iyiler değimli dedi. Orhan’ın kız kardeşi ve annesinin öldüğünü bilen hastane personeli Orhan’ın yalvarışları karşısında ağlamamak için kendilerini zor tuttular. Orhan Kel çevresindekilere bir gün önce kaza yapacağımızı rüyamda gördüm babama yavaş git dedim ama beni dinlemedi diyerek feryat etti. Durumu ağır olan Baba Sefer Kel gözlem altına alınırken Orhan’ın durumunun iyi olduğu bildirildi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet