Skip Navigation Links

Sabit Eren Hassa'da Hayırseverlere Öncülük Etmiştir..

Hayır işlerini çok seven ve bu konuda da hayırseverlere örnek olan Sabit Eren, eğitime tam destek sloganıyla, Kaymakam Bülent Tekbıyıkoğlu'na Hassalı

Ekonomi   A+a-

Hayır işlerini çok seven ve bu konuda da hayırseverlere örnek olan Sabit Eren, eğitime tam destek sloganıyla, Kaymakam Bülent Tekbıyıkoğlu’na Hassalı öğrenciler için 5 bin kitap sözü verdi..
 
Sabit Eren Hassa’da Hayırseverlere Öncülük Etmiştir..
Hatay’ın Hassa İlçesi Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, vefat eden annesi Güler Eren adına Hassa’da ana okulu yaptıran ve kitap-kırtasiye bağışlarıyla takdir toplayan Erenler Demir-Çelik Sanayi A.Ş. Sahibi ve ER-TU Demir-Çelik Sanayi A.Ş. Ortağı Sabit Eren’i makamında ziyaret etti.
Kaymakam Bülent Tekbıyıkoğlu’nun ziyaretinde Hassa’ya 5 bin kitap sözü veren Sabit Eren, yaptığı hayır işlerinin önümüzdeki dönemlerde de süreceğini göstermiş oldu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hayırsever İşadamı Sabit Eren, doğup büyüdüğü memleketi Hassa’ya ve Hassalılar’a hizmet etmekten şeref duyduğunu belirterek, Kaymakam Bülent Tekbıyıkoğlu’na da her türlü desteği vermeğe devam edeceklerini söyledi.
Hassa Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, açılış seviyesine gelen ve bahçe peyzaj çalışmaları da bitmek üzere olan Güler Eren Anakolu’nun açılış töreni için yakın zamanda tarih belirleyeceklerini söyledi.
Hayırsever İşadamı Sabit Eren’den övgüyle söz ederken, yaptırdığı okulla tüm hayırseverlere örnek olması nedeniyle de özel bir görev ifa ettiğini belirten Kaymakam Tekbıyıkoğlu, “Hassa Kaymakamlığına atanalı 3 ay gibi kısa bir süre oldu. Hassa’da eğitim-öğretim yönündeki eksiklikleri tespit ettik. Devlet-vatandaş işbirliğiyle bu eksiklikleri gidermeye çalışacağız. Hassa’da bu görevde başı çeken bir beyefendi var: Sayın Sabit Eren. Bunun dışında ilçemizde Fatma Şahin hanımefendi de çok önemli bir projeye imza atıyor. 24 derslik bir meslek lisesini ilçemize kavuşturacak. Okullarımızın bir kısmı soba gibi araçlarla ısınıyor. Bunu dönüştürme faaliyetlerimiz var. Başka bir hayırseverimizin de bir ilköğretim okulu yaptırma projesi var. Bunu da gerçekleştirirsek Hassa’da derslik problemi kalmayacak.
Güler Eren Anaokulu bitti yakında açılışı yapılacak. “ dedi.
Kaymakam Tıkbıyıkoğlu ayrıca, Sabit Eren’in Hassa’ya yaptığı hayır işlerinin dışında işyerinin bulunduğu bölgede de Payas Engelliler Derneği’ne motosiklet, elektrikli tekerlekli sandalye bağışıyla hayır çalışmalarını sürdürdüğünü 8. Gün Gazetesi’nde okuyunca çok duygulandı ve herkesin bulunduğu bölgeye bu şekilde katkı sunmasının bir vicdan borcu olduğuna da dikkat çekti.
Hassa Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu ayrıca Hayırsever İşadamı Sabit Eren’in yapımı devam eden ve annesinin ismini verdiği Güler Eren Anaokulu’nun hizmet binasının bittiğini belirterek: “Anaokulumuzun hizmet binası bitti, peyzaj çalışması yapılıyor. Bu çalışma da sona ermek üzere. Sabit Bey’le tayin edeceğimiz zaman diliminde anaokulumuzu açacağız” dedi.
Ekmek Kazandıkları Yeri İhmal Etmesinler
Hassa Kaymakamı Tekbıyıkoğlu son olarak ise bölgedeki hayırsever işadamlarına seslenerek: “hayırseverlerimiz, kendi bulundukları yeri, ekmek kazandırdıkları yerleri ihmal etmesinler. Devletimiz de en büyük hayırseverdir. Devlet-vatandaş işbirliği ile ilçe ve illerdeki eksik hususları doldurmalarını temenni ediyoruz. Sabit Bey gibi hayırseverlerimizin artması temennimiz” dedi.
 


Bülent Tekbıyıkoğlu Sabit Eren Ziyaret ile 8gunhaber
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet