Skip Navigation Links

Arsuz El Veriyor, Usta Belediyeci Necim Bozkurt Geliyor

Arsuz El Veriyor, Usta Belediyeci Necim Bozkurt Geliyor

Arsuz El Veriyor,  Usta Belediyeci Necim Bozkurt GeliyorWeb
TV

Arsuz   A+a-

 İnsanların geçmişte yaptıklarıyla eserleriyle anıldığını belirten vatandaşlar, Necim Bozkurt’un görevini eksiksiz yapmış, hizmetlerini tamamlamış, eserler bırakmış bir usta belediyeci olarak desteği hakettiğini ifade ediyorlar…
 
Arsuz El Veriyor,
Usta Belediyeci Necim Bozkurt Geliyor
 
AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, seçime sayılı günler kala halkla buluşmalarını sürdürüyor, kanaat önderlerini ziyaret ederek fikir alış verişinde bulunuyor, halkın talep ve beklentilerini not alıyor.
Gittiği her mahallede ilgi ve coşkuyla karşılanan, dualarla uğurlanan ve halktan aldığı destekle emin adımlarla zafere ilerleyen Necim Bozkurt, şov yaparak tribüne oynayarak değil, Arsuz’un gerçekleriyle yüzleşerek çözüm üretmek kararlılığına dikkat çekiyor.
Mahalle ziyaretlerini sürdüren Necim Bozkurt, çoğu mahallenin belediye hizmetlerinden yararlanmamış olmasından dolayı büyük üzüntü duyduğunu ifade etti.
Arsuz’da onlarca mahallenin belediyecilik hizmetlerinden mahrum bırakıldığını ifade eden Necim Bozkurt, Arsuz başta olmak üzere Hatay’ın tüm ilçelerinin gerçek anlamda belediyecilik hizmetleriyle 31 Mart seçimleri sonrası AK Parti vizyonuyla tanışacağını söyledi.
Kalkınmayı sağlayacak, işsizliğe çözüm olacak, halkın huzur ve güven ortamında yaşamını kolaylaştıracak proje ve yatırımları gittiği her mahallede anlatan tecrübeli belediyeci Necim Bozkurt, “Sorun ve bahane üreten değil, çözüm üreten, imkanları zorlayan, devlet imkanlarını getirmek için halkı adına mücadele eden bir anlalıyışı ortak akılla birlikte hakim kılmak için geliyoruz.” Dedi.
 
Gökmeydan Belediye Başkanlığı dönemini hatırlatan AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, hiçbir sorumluluğunu yarıda bırakmamış, görevini tam ve eksiksiz yapmış bir belediyeci olarak eserlerinin dimdik ayakta olduğunu belirterek, “Bugün halkımız eğer huzur ve güven ortamında yaşıyor, belediyecilik adına yaptığımız hizmetleri kullanıyorsa geçmişte yaptıklarımız, eserlerimiz ortada. Az laf çok iş üreteceğiz, halkımızın mutluluğu, huzuru ve refahı için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.
Arsuz El Veriyor,  Usta Belediyeci Necim Bozkurt Geliyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet