Skip Navigation Links

Gayrimenkul Yatırımcısı Yine Kazanacak!

Zeki Emlak Danışmanlığı Yetkilisi Zeki Aytaş, 2010 yılında yatırımcısına kazandıran gayrimenkulün, 2011 yılında da kazandırmaya devam edeceğini belirt

Ekonomi   A+a-

Gayrimenkul Yatırımcısı Yine Kazanacak!
Zeki Emlak Danışmanlığı Yetkilisi Zeki Aytaş, 2010 yılında yatırımcısına kazandıran gayrimenkulün, 2011 yılında da kazandırmaya devam edeceğini belirtirken, geleceği olan bölgelere yatırım yapmanın akılcı olduğuna dikkat çekerken, gelişmeye açık bölge adı vermekten de kaçındı.
Gayrimenkul yatırımcılarına önemli uyarılarda bulunan Zeki Aytaş: “Emlak 2010 yılında iyi bir yatırım aracıydı, özellikle konuta yatırım yapanlar ciddi değer artışlarından faydalanmışlardır. Ofis, dükkan gibi yerlerin ayrı bir potansiyel taşıdığını düşünüyorum. Ama en büyük primi arsalar yapmıştır. İmarlı arsalar kentsel alanlarda hala yatırım yapabilir niteliktedir. Özellikle kriz dönemlerinde, gayrimenkulün değeri anlaşılmıştır. Anaparanın değer kazanımı çok hızlı gerçekleşiyor. Dolayısıyla orta ve uzun vadede değer yitimi söz konusu olmuyor.
2011 yılında emlak yatırımı yapmak isteyenler özellikle emlak alırken, gelecek vaat eden yerlere yatırım yapmalarını özellikle tavsiye ediyorum. Bölge tarif etmiyorum, zaten yatırımcılar nerede yatırım yapacağını çok iyi bilmektedirler.”
 

Untitled from Gökhan on Vimeo.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet