Skip Navigation Links

Şahutoğlu; “Dertlere Derman Olmaya Geliyoruz”

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, İskenderun Şehir Kulübü’nü ziyaret etti.

Şahutoğlu; “Dertlere Derman Olmaya Geliyoruz” Web
TV

Politika   A+a-

 Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, İskenderun Şehir Kulübü’nü ziyaret etti.
İskenderun Şehir Kulübü’nü ziyaret eden CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, İskenderun Şehir Kulübü Başkanı Semir Yıldız ve yönetimi ile üretim, istihdam ve sosyal sorumluluk projeleri ile ilgili fikir teatisinde bulundu. Şehir Kulübü ziyaretinde Şahutoğlu’na eşi Cavide Şahutoğlu da eşlik etti.
İskenderun Şehir Kulübü’nde büyük bir ilgiyle karşılanan Şahutoğlu, kentin sorunlarını çok iyi bildiklerini ifade ederek; “Dertlere derman olmaya geliyoruz” dedi.
Şehir Kulübü’ne konuk olan Şahutoğlu, samimi karşılamalarından ötürü teşekkürlerini sundu. Ayırmadan, ötekileştirmeden herkese ihtiyaç önceliğine göre eşit ve adil hizmet götüreceklerinin sözünü veren Şahutoğlu; “Desteğinizle kazanacağız, birlikte güçlü olacağız. Kazanan İskenderun olacak” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
Şahutoğlu; “Dertlere Derman Olmaya Geliyoruz”  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet