Skip Navigation Links

İşçilikten, güven inşa eden Uysal İnşaat patronluğuna

Her geçen yıl bir kat daha gelişen ve modern şehrin temelleri Belediye Başkanı Eshabil Soydan'la atılan Denizciler'de yükselen modern konutlardan bir

Ekonomi   A+a-

Hiçbir başarı tesadüf değildir… Başarıyı getiren ise, emek vermek, güven vermek, alın teri dökmek, ilkeli olmak ve toplumuna karşı sorumlulukları yerine getirmekten geçiyor.

Özellikle de işçilikten patronluğa geçen bir kaç insandan biriyseniz, çok daha dikkatli olmalı ve geldiğiniz noktayı asla unutmamalısınız. Tıpkı Ali Uysal gibi..
Ali Uysal, daha birkaç yıl öncesine kadar inşaatlarda ustalık yapıyor, kalıp çakıyor ve temel demirlerini bağlıyordu. Attığı bir adım, geçmişten gelen sağlam bir temel, insanların duyduğu güvenle Ali Uysal’ı bugünlerde 5. Etabı temeli atılan bir Uysal İnşaat’ın Sahibi konumuna getirdi.

Yaptığı inşaatlarda güven ve kalite inşa eden Ali Uysal, mutlu yuvalara sahip olmak isteyen onlarca aileyi, muhteşem evlerin sahibi yaptı.
Kendisini özetle; “İşçilikten geliyorum. Bugün benimle birlikte Uysal İnşaat’ta çalışan işçi kardeşlerimle birlikte çalışırken kendi inşaat şirketimi kurmam nasip oldu. Bunu söylerken gurur duyuyorum. Geldiğim yeri asla unutmadım” diyerek tanımlayan Ali Uysal, Pazar günü düzenlenen tapu ve anahtar teslimi ve 5. etap binanın temel atma töreninde dostlarıyla birlikte olmanın gururunu yaşadı.

Aslında tapu ve anahtar teslimi ile temel atma töreninden çok, Uysal İnşaat’ın Sahibi Ali Uysal’ın başarısının kutlandığı bir törene dönüşen güzel bir kokteyl yapıldı Denizciler’de..
Törene; Denizciler Belediye Başkanı Eshabil Soydan, Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer, Azganlık Belediye Başkanı Halil Demir, Bekbele Belediye Başkanı Bestami Bilgili, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül ve onlarca vatandaş katıldı.
Yağmur altında düzenlenen tören, Kur’an-ı Kerim okunması ve duaların edilmesiyle başladı.
Törende duygulu bir konuşma yapan Uysal İnşaat’ın Sahibi Ali Uysal, yaptıkları konutlarla, sosyal yaşam alanları, eğitim ve ekonomik anlamda sürekli gelişim ve değişim içinde olan Denizciler Beldesi’ne katkı sağlamayı amaçladıklarını söyledi.
Uysal İnşaat olarak hep daha iyiyi, daha güzeli, mükemmeli yakalamayı ilke edindiklerine dikkat çeken Ali Uysal, hizmetleriyle beldeyi modern bir şehir haline getiren Denizciler Belediye Başkanı Eshabil Soydan’dan bahsederken oldukça duygulandı.
Ali Uysal, Denizciler Belediye Başkanı Eshabil Soydan’la ilgili duygularını şöyle ifade etti: “Denizciler’de ikamet etmeğe başladığım ilk günlerden beri tanıdığım, iyi ve kötü günlerimde hep yanımda gördüğüm, dostluğundan büyük keyif aldığım, Denizciler’in bir vatandaşı olarak hizmetlerinden memnun olduğum, aile dostum, Sayın Başkanım Eshabil Soydan beyefendiye ve değerli eşi Hatice Soydan hanımefendiye şükranlarımı sunuyorum.”

Başarısında en büyük pay sahibi eşi Şennur Uysal'a teşekkürünü ünlü şair Orhan Veli'nin dizeleriyle dile getiren Uysal İnşaat Sahibi Ali Uysal; "Omuzlarımın düştüğü, yorulduğumu hissettiğim  anda gücüm olan, zorda kaldığım anlarda inancım olan, hep huzur ve mutluluk veren, yardımını duasını ve desteğini hiç eksik etmeyen Sevgili Eşim Şennur Uysal hanıma teşekkür ediyorum" diyerek duygulu konuşmasını tamamladı

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet