Skip Navigation Links

Sağlıkta Dev Yatırım!!!

Sağlık alanında büyük yatırım yapmak kararlılıkları süren Özel Gelişim Hastanesi ortakları Metin Yıldız ile Mahir Taner, Özel Renin Cerrahi Tıp Merkez

Ekonomi   A+a-

Sağlık alanında büyük yatırım yapmak kararlılıkları süren Özel Gelişim Hastanesi ortakları Metin Yıldız ile Mahir Taner, Özel Renin Cerrahi Tıp Merkezi ve hastane inşaatını tüm varlıklarıyla birlikte satın aldılar.
Sağlıkta Dev Yatırım!!!

Özel Gelişim Hastanesi’ni satın alarak büyük yatırımlar gerçekleştiren İşadamları Metin Yıldız ile Mahir Taner, bölgede sağlık alanındaki açığı kapatmak ve büyük şehirlere sevklerin önüne geçmek için yatırımlarını sürdürüyorlar.
Yatırımlarına bir yenisini ekleyen Özel Gelişim Hastanesi ortakları Yıldız ve Taner, Pınarbaşı Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Doktor Tahsin Dönmez’e ait Özel Renin Cerrahi Tıp Merkezi ile Gelişim Hastanesi yanında inşaatı devam eden yine Doktor Tahsin Dönmez’e ait hastane inşaatını tüm varlıklarıyla birlikte satın alarak hedefledikleri hizmet kalitesine ulaşmak yolunda önemli bir adım attılar.
Bilindiği üzere Özel Gelişim Hastanesi’ni satın aldıktan sonra mevcut yapı ve hizmet akışında kaliteyi yükseltecek değişimleri gerçekleştiren İşadamları Metin Yıldız ile Mahir Taner, dev sağlık yatırımlarıyla isimlerinden sıkça bahsettiriyorlar.
8. Gün Haber’e devir işlemini teyit eden Özel Renin Sağlık Hizmetleri Sahibi Doktor Tahsin Dönmez, bölgenin sağlık alanında gelişmesi gerektiğini ve büyük şehirlere sevklerin sona erdiği bir dönemin, Metin Yıldız ve Mahir Taner yatırımlarıyla sona ereceğine inandığını söyledi.
Özel Gelişim Hastanesi Genel Müdürü Metin Yeral, bölgenin bir çok bölümle ilgili sıkıntısının bulunduğunu belirterek, büyük şehirlere gidişin sona erdiği bir dönem için çok çalıştıklarını söyledi. Özel Gelişim Hastanesi bünyesinde tüm bölümlerin faaliyete girmesi için azami gayret sarfedildiğine dikkat çeken Yeral, bölgenin en büyük sağlık kompleksinin oluşacağı müjdesini verdi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet