Skip Navigation Links

Gurur tablosu bayilerle paylaşıldı

Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş' Güçlü Türkiye Olmanın Şartı Güçlü Özel Sektör Olmaktan Geçer'

Ekonomi   A+a-

Türkiye’nin Dünya çapında tanınan Atakaş Şirketler Grubu kuruluşunun 25. yılını 2. kez Atakaş Bayileriyle kutladı. Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş güçlü Türkiye olmanın şartının güçlü ekonomiden geçtiğini söyledi.

Türkiye’nin Dünya çapında tanınan Atakaş Şirketler Gurubu kuruluşunun 25. yılını 2. kez Atakaş Bayileriyle kutladı.
Atakaş Şirketler Grubu’nun Türkiye’nin dört bir yanındaki bayileri 25. kuruluş yıl dönümü nedeniyle İskenderun’da Gourme restarontta ağırlandılar. Atakaş Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş ve Atakaş Bayi yöneticileri 25.Yıl dönümünü bir araya gelerek kutladılar.

Ulu Önder Atatürk silah arkadaşları, tüm şehitlerimiz ve Atakaş Şiretler Grubunun bugünlere gelmesinde büyük emeği olan rahmetli Sefa Atakaş için 1 dakikalık saygı duruşu ile başlayan gecenin açılışın konuşmasını Atakaş Şirketler Gurubu Türkiye satış direktörü Mehmet Tosçun yaptı. Toscun, ” Atakaş Şirketler Gurubunun 25.yıl kuruluş gecesinin mutluluğunu, gururunu ve onurunu yaşıyoruz. Bizler ile bir arada bu mutluluğu paylaşan herkese çok teşekkür ediyoruz. Sizlerinde bildiğiniz gibi Atakaş Şirketler Gurubu kuruluşundan bu yana her zaman emin ve büyük adımlar ile ilerleyerek dev bir gurup oldu.
Takdir edersiniz ki bu büyüklük biz Atakaş çalışanlarının omuzlarına daha büyük sorumluluklar yüklüyor. Bizlerde bu sorumluluk bilinci ile bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonrada çok çalışarak, sektörde farklılıklar yaratarak emin adımlarla nice 25. yıllara hep beraber yürümeyi arzu ediyoruz” şeklinde konuştu.
Daha sonra Atakaş Şirketler Gurubunun kurulduğu günden bu günü anlatan bir slayt gösterisi misafirlere izletildi.

25+10 Atakaş 35 yaşında

Atakaş Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş gecede yaptığı konuşmada 35 yıldır hiç durmadan çalıştığına dikkat çekti. Recep Atakaş” Sayın bayilerimiz Atakaş Şirketler Gurubunun 25. kuruluş yıl dönümüne hepiniz hoş geldiniz, bu geceye katıldığınız için sizlere teşekkür ediyorum. 23 Ocak Cumartesi günü Atakaş Şirketler Gurubunun 25. kuruluş yıl dönümünü Atakaş çalışanları ile birlikte kutladık yani Atakaş ailesi ile beraber. Çünkü Atakaş Şirketler Gurubu çalışanları bir ailedir ve bir bütündür. Ben sizleri de Atakaş ailesinin birer parçaları olarak gördüğüm için bu akşamda sizler ile beraber kutlamayı düşündüm ve bu gece sizlerle birlikte olduğum için çok mutluyum. Sayın bayilerimiz sizlerinde bir az önce slayt gösterisinde gördüğünüz gibi Atakaş 35 yıl önce Payas da küçük bir büroda çalışma hayatına başladı. 25 yıl şirketlerimizin kuruluş yılı 10 yıl da kendi adım ile kendi şirketim ile devam etmiştim. Hiç durmadan 35 yıl boyunca bu güne kadar çalıştık, Allah’a şükürler olsun bu günlere geldik.

Bizler bu duruma çalışanlarımız ve sizler ile birlikte geldik. Bunun için sizlere teşekkür ediyorum çünkü şirketler çalışanları, bayileri ve müşterileri ile bir bütündür. Ben bu salona baktığım zaman kömür işine başladığım zaman yani 20 yıldır çalıştığım arkadaşlarımı görüyorum. Ayrıca ben 35 yıl önce demir ticaretine başladığım zamanki müşterilerimle bile halen zaman zaman görüşmeler yapıyorum”

 


 

Güçlü ekonomi gülü özel sektörden geçer

Atakaş Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş Türkiye’nin içerisinde bulunduğu ekonomik sıkıntıların azaldığını ancak 2010 yılında tedbirli olunması gerektiğinin altını çizerek güçlü bir ülke olmanın güçlü özel sektörden geçtiğinin altını çizdi ve şöyle konuştu” Devletimizin ekonomiden elini çekmesi ile birlikte ülkemizde yatırım yapacak, istihdam sağlayacak, ihracat yapacak olan özel sektördür. Bunun için bu ülkedeki iş adamları sanayicilerimiz bu ülkenin can damarlarıdır yani sizler bu ülkenin can damarlarısınız. Bundan sonra iş bizlere, sizlere ve çocuklarımıza düşüyor. Eğer bu Ülkeye iyi bir gelecek sağlamak istiyorsak bu görev hepimizin bu ülkede yaşayan 70 Milyonun bu konuda çok duyarlı olması gerekiyor.
Sizlerin veya çocuklarınızın ülkemizin kalkınması için yatırım yapmaları şarttır. Her ne kadar son yıllarda ülkemizin ihracatı 100-120 Milyar Dolarlara çıkmışsa da turizmde de önemli bir artış kaydetmemize rağmen bu yeterli değil. Çünkü gelişmiş ülkelere baktığımız da bir Almanya 2 dünya savaşına girmesine rağmen ihracatı 1 Trilyon Doların üzerinde. Bizimki 100-120 lerde bizim bu şekilde gelişmiş ülkeleri yakalamamız mümkün değil. Belki bir Almanya kısa zamanda olamayız ama hiç değilse ihracatımızın 300-400 Milyar Dolara çıkartmamız şarttır . Çünkü Allah bize dünyanın en iyi ülkelerinden birini vermiş. Havası, suyu, iklimi ile kalkınmaya layık bu ülkemizi kalkındırmak hepimizin birinci görevi olmalıdır. Bunun için kısır çekişmeleri bırakıp Ülke olarak birlik bütünlük içinde olmalıyız. Bir yeni yılı geride bırakarak yeni bir yıla umutlar ile girdik. Biliyoruz ki sanayi olmadan bu ülke büyümez ve gelişemez. Güçlü ekonomiye sahip olmak istiyorsak bunun yolu güçlü özel sektörden geçer. Gelişmiş ülkelere gittiğimiz zaman özellikle Avrupa da100-150 yıllık şirketleri gördüğümüzde imrenmemek elimizde değil İnşallah bizlerde 150-200 yıllık şirketleri ülkemizde göreceğiz bu olduğu zaman da ülkemizin bir çok sorunu bence çözülmüş demektir”

Atakaş bayilerine 2010 yılı müjdesi

Recep Atakaş 25. kuruluş yıl dönümü kutlamalarında bayilerine birde güzel müjde verdi. Önümüzdeki sezon için bütün Atakaş bayileri sezonun başlangıcından sonuna kadar hiç aralıksız durmadan istedikleri zaman mal temin ede bilecekleri müjdesini veren Recep Atakaş “bu sayede Atakaş’ın satış seviyesi tamamen değişmiş olacak önümüzdeki yıl bunu hepiniz kesin olarak böyle bilin. Ama buna karşılık bende sizden bir şey istiyorum önümüzdeki yıl burada olan ve olmayanlar şartı ile herkes bu yıl aldığını yüzde yüz arttıracak” Şeklinde konuştu.

Atakaş Şirketler Gurubunda 15. yıl ödülü.

25. Kuruluş yıl dönümü kutlama gecesinin finalinde ise Atakaş Şirketler gurubunda 15 yılını dolduran 21 Bayi yetkilisine ve performans anlamında başarı gösteren Ercan Yıldırım’a plaketleri Atakaş Şirketler gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş tarafından taktim edildi. Gecenin sonunda 25. yıl pastasını Recep Atakaş tüm bayi yetkilileriyle birlikte kesti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet