Skip Navigation Links

Mavi Tur'la güzellikleri keşfedin!

Mavi ile yeşilin kucaklaştığı birbirinden güzel koylara gitmek, sınırsız müzik ve balık ızgara ve zengin menüsüyle keşfedilmemiş bakir bir güzelliği

Ekonomi   A+a-

Mavi ile yeşilin kucaklaştığı birbirinden güzel koylara gitmek, sınırsız müzik ve balık ızgara ve zengin menüsüyle keşfedilmemiş bakir bir güzelliği yeniden keşfetmek için Arsuz Köprübaşı’nda 75 kişilik Berhan Berrak isimli tekne sizleri bekliyor. Denizle kucaklaşamamış, bir çok nimetinden mahrum kalmış bölge halkı, Orhan Berrak yatırımıyla denizle kucaklaşıyor. Berhan Berrak isimli 75 kişilik tekne, gündüz mavi tur, gece ise cafe-bar olarak hizmet veriyor


Mavi Tur’la güzellikleri keşfedin!
İskenderun’da turizm yatırımları bir hayal gibi görünse de, genç yatırımcı Orhan Berrak, Arsuz’un tüm güzelliklerini keşfederek dünyayla paylaşmak için tekne turu hizmetini sürdürüyor.
2009 yılında İskenderun’da tekne turu hizmetlerine başlayan Orhan Berrak, bölge insanının dahi keşfetmediği güzellikleri tekne turlarıyla yeniden keşfedilmesini sağlıyor.
 

Yerli halkın bilmediği mavi ile yeşilin kucaklaştığı birbirinden güzel koylara, dünyanın hayran olduğu Arsuz’un serin sularında, ılık bir meltem havasında gün batımı izleme keyfini yaşatan Orhan Berrak, turizmin bölgede canlanması için ilk adımı geçtiğimiz yıl attı.
Cesur yatırımcı Orhan Berrak, tekne turlarına gösterilen ilgiden bihayli memnun.
Almanya’da yaptığı birikimini bölgemizde bir turizm yatırımına dönüştüren Berrak, “Bölgemizde yerli halkın dahi farkında olmadığı güzellikleri, turlarımız sayesinde gösteriyoruz. Turlarımıza katılan misafirlerimiz, böylesi güzelliklerin sahillerimizde olduğundan bile habersiz yaşıyor. Bugüne kadar kimse böyle bir yatırım düşünememiş veya cesaret edememiş veya turizmin gerçekten iyi bir gelir kaynağı olacağına inanmamış.

İskenderun Körfezi’nden Domuz Burnu’na kadar olan sahillerimizde birbirinden güzel koylar, yeşil ormanlar, tarihi mağaralar ve atalarımızdan bizlere miras kalmış birbirinden güzel koylar var. İyi ki tekne turlarına başlamışım ve böylesi bir yatırıma girişmişim. İnsanları böylesi önemli güzelliklerle buluşturmak bana ayrı bir keyif veriyor. Bu yatırımla bir şeyi daha iyi anladım. Kazandığım paradan çok aldığım manevi haz benim için çok önemli. “ dedi.

Orhan Berrak irtibat Tel no: 0 536 763 20 20 – 0 541 250 72 11 www.berraktur.net
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet