Skip Navigation Links

İskenderun kazanacak

Limanımız en eski limanlarından biridir.

Ekonomi   A+a-


Nakliye firmaları geri dönüşe başladı
Körfez savaşı sırasında uygulanan ambargo nedeni ile kentimizden giden nakliye sektörü tekrar kentimize geri dönüş yapacağını belirten otogar derneği başkanı züher yazar liman özelleştirilmesi ile birlikte kazananın İskenderun olacağını ifade etti. Başkan yazar “her şeyden ve herkesten önce İskenderun eski günlerine dönerek birçok alanda iş istihdamı oluşacak ve bu da İskenderun’un kazancı olacaktır” dedi.
İskenderun eski günlere dönmesi ve gelişmesi vatandaşlarımız için daha güzel olacağını ifade eden otogar derneği başkanı Züher Yazar “Körfez savaşı sırasında kentimizden giden 500’e yakın nakliye şirketi limanın özelleştirilmesinden sonra geri döneye başladı. Bu dönüş turizm firmalarının hareketliliğine neden olurken bu hareketlilik aynı zamanda tüm esnafımızın işine yaramaktadır. Çünkü kentimize gelen misafirlerin yemek ihtiyacı kalacak yer ihtiyacı zorunlu olduğundan esnafımız da kazanacaktır” şeklinde konuştu.
Limanımız en eski limanlarından biridir.
Başkan Yazar “İskenderun limanını alan firma liman içerisinde modernizasyona giderek dünyanın sayılı limanı haline getireceğine inanıyorum. Bu durumda İskenderun limanına yanaşan büyük yolcu gemilerinden inen turistler daha modern bir görüntü ile karşılaşacaklardır. Kentimiz eskisinden daha da güzel olacak. Böylelikle dünyada emsali olamayan dünya güzelliğine sahip kentimiz daha güzel ve modern görünecektir” dedi.
Ulaşım daha da hızlanacak
Bir kente ulaşım ne kadar çok ve hızlı olursa o kentin çağdaşlığını gelişmişliğini göstermektedir diyen Yazar “hızlı trenin kentimize gelmesi bizlerde rekabeti ve kaliteyi arttıracaktır. İskenderun’da ulaşım kolaylaşacak vatandaşlarımız bu konuda rahata ererek ulaşım konusunda artık hiçbir sorun yaşamayacaklar. Çünkü, alternatifler çoğalmış olacaktır. Kentimiz için ulaşım en gerekli olan ihtiyaçlardan biridir” dedi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet