Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

50 Yıldır Değişmeyen Lezzet Kurtoğlu

Belen'de 50 yıllık bir geçmişe sahip olan Kurtoğlu Restoran, yılların tecrübesi, Belen Tava ve ızgara çeşitlerindeki uzmanlığı ile değişmeyen lezzeti

Ekonomi   A+a-

Belen’de 50 yıllık bir geçmişe sahip olan Kurtoğlu Restoran, yılların tecrübesi, Belen Tava ve ızgara çeşitlerindeki uzmanlığı ile değişmeyen lezzeti uluslar arası üne kavuşmuş durumda.
Mevcut fiziki yapısına Belen’in temiz havası ve manzarası eşliğinde keyifli yemekler sunmak, mükemmel belen tava ve ızgara çeşitleri lezzetini manzaranın büyüsüyle bütünleştirmek için 600 kişilik teras katını hizmet açmaya hazırlanan Kurtoğlu Restoran, çocuklu ailelerin de sorununa çözüm üretmek için bir de oyun parkı hazırlıyor.
Bir yanda muhteşem bir manzara ve masada mis kokular yayan Belen Tava ve ızgara çeşitleri ile doyumsuz sohbetler için Kurtoğlu Restoran, yılların değişmeyen lezzetiyle doğayı bir araya getirmeğe hazırlanıyor.
Belen’le özdeşleşen Kurtoğlu Restaurant’a ulaşmak o kadarda zor değil. İskenderun-Antakya kara yolu üzerinde Belen ilçesinde yol kenarında insanların geçerken uğrak yeri olan Kurtoğlu Restaurant, Belen tavanın yenebilecek tek adresi. Yazın sıcaklığında yemeklerini serin serin yemek isteyen aileler, çeşitli meslek grupları yanında diğer müşteriler her zaman Kurtoğlu’nun masalarının dolu olmasına neden olur.
Kış aylarında restoran içinde verilen nezih hizmet, işverenin ve personelin sıcaklığıyla çoğu zaman yanan kalorifere destek olur ve mekânın sıcak bir aile ve sohbet ortamına dönüşmesine vesile olur.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar