Skip Navigation Links

Nebil Kuyumculuk Ece Gürsel'le hizmete girdi..

30 Yıldır İskenderun'da kuyumculuk yapan Nebil Tabaş yaşadığı kentin en büyük kuyumcu mağazasını açtı.

Ekonomi   A+a-

30 Yıldır İskenderun’da kuyumculuk yapan Nebil Tabaş yaşadığı kentin en büyük kuyumcu mağazasını açtı. 3 katlı ve Pırlanta ağırlıklı olan mağazanın açılışında defile yapılacağını duyan İskenderun halkı büyük ilgi gösterdi. Sidney ajans organizasyonun katkılarıyla açılışa katılan ünlü manken Ece Gürsel ile birlikte Deniz Şimşek ve Songül Karataşoğlu Ariş pırlanta takılarıyla sundukları defilede büyük ilgi gördüler.

GURURLUYUZ :
Genç erkeklerin cep telefonlarına kaydettikleri defilenin ardından konuşan mağaza sahibi Nebil Tabaş Güney bölgesinde farklı bir hizmet anlayışı ile bölgenin en modern kuyumcu mağazasını hizmete açmaktan gurur duyduklarını söyledi. Tabaş “Güney bölgesinde ilk defa farklı hizmet anlayışı İskenderun’da hizmet vereceğiz. Günümüzün en kıymetli yatırımı şüphesiz altındır. Yatırımlarınızı güvenceye almakta sizin en doğal hakkınızdır. Kuyumculuk sektörüne farklı hizmet anlayışı getirmek için en modern teknolojilerle donanımlı iş yerimizde güvenle satın aldığınız ürünlerin sertifikalarını birlikte alarak kalite kontrolünde birlikte sağlamaktasınız. 15 kişilik deneyimli, eğitimli ve güler yüzlü hizmet kadromuz ile bazı ilkleri İskenderun’a getirdik.

Sizlerin daha rahat alışveriş yapabilmeniz için mağazamızı reyonlara böldük. Bunlar altın reyonu-pırlanta reyonu-alyans reyonu-saat reyonu-gümüş ev aksesuarı reyonu dur. Satın alacağınız ürünleri daha rahat inceleyip tanımak ve denemek için ve sizlere bire bir hizmet verebilmek için getirmiş olduğumuz bu yenilikler sayesinde sizlere en rahat ve en güvenli alışveriş imkanı sunmaktayız. Kuyumculuk sektöründe ki 34 yıllık iş tecrübesini İskenderunlularla paylaşmak için bu mağazamızda tüm yenilikleri hizmetinize sunmaktayız.
Temel prensibimiz müşteri memnuniyetidir. Artık hangi altın ve pırlanta takıyı ve hangi marka saati istiyorsanız çevre iller büyük alışveriş merkezlerine gitmenize gerek yok. Çünkü biz zaten onu sizin ayağınıza sertifikası ile beraber getirmiş bulunmaktayız” dedi.

İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ise İskenderun halkının her şeyin en güzeline layık olduğunu belirterek mağazanın kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti. CHP Hatay Milletvekili Aziz Yazar’da mağazanın İskenderun’a ve Tabaş ailesine hayırlı olması dileklerinde bulundu. Nebil Gold Diamond mağazasının açılışını ise CHP Hatay Milletvekili ziz Yazar Kaymakam Ali İhsan Su ve Nebil Tabaş birlikte yaptılar. Açılışta yaptığı defile ve takılar kadar güzelliği ve ayak bileğine yaptırdığı dövme ile dikkat çeken Manken Ece Gürsel “beni öldürmeyen acı güçlendirir” kelimesindeki mananın kendisi için hayat felsefesi olduğunu ve bu nedenle ayak bileğine bu dövmeyi yazdırdığını söyledi. 


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet