Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

2009 mobil hızlı internet yılı olacak

2009'da enerji tasarrufu ve internetle daha çok buluşan servis ve cihazlar olacak. Bu yıl daha fazla cihaz internete bağlanacak. Dizüstü bilgisayarlar

Yaşam   A+a-

ANINDA ÇEVİRİ
2009'da daha fazla cihaz internete bağlanacak. Mini hafıza kartları, dijital fotoğraf makineleri internet ile daha çok buluşacak. Cep telefonundan anında çeviri hizmeti devreye girecek. Öncelikle basit iş görüşmelerinde İngilizce İspanyolca gibi basit sesli çeviri hizmeti sunan yazılımlar devreye girecek. Böylece teknolojinin iletişim konusunda önemli çözüm getirecek. İnce ekran televizyon yarışı yerini hem ince hem daha az enerji tüketen televizyona bırakacak.

Dizüstü bilgisayara kuş konacak

Dizüstü bilgisayarları iki türlü dönüşüm bekliyor. Birincisi dizüstü bilgisayarın Netbook adı verilen mini modellerine SIM kart girecek. 3N teknolojisi ile mobil internet paketleri popüler hale gelecek. Intel ve Ericsson'un ortak olarak başlattığı platforma cep telefonu operatörleri de destek oluyor. Kuş resmine benzer bir işaret o cihazın cep telefonu şebekesi üzerinden mobil hızlı internet bağlantısı yeteneğine sahip olduğunu gösterecek.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş