Skip Navigation Links

Mekanın Cennet Olsun Güzel Annem.

Hayırseverliği ve sevgi dolu kişiliğiyle tanınan Nedime Rende'nin ruhuna İskenderun Memo Restoran'da Kur'an-ı Kerim okutuldu.

Yaşam   A+a-

Hayırseverliği ve sevgi dolu kişiliğiyle tanınan Nedime Rende’nin ruhuna İskenderun Memo Restoran’da Kur’an-ı Kerim okutuldu.

Rende Petrol ve Madencilik şirketi sahibi Mehmet Rende’nin eşi ve Müfide, Fevziye, Ali, Şerif, İsmail, Tahsin, Faruk ve İrfan Rende’nin annesi olan Nedime Rende’nin zamansız vefatı sonrası tüm sevenleri yasa boğuldu.

Mekanın Cennet Olsun Güzel Annem…
Yaşamı boyunca hiç kalp kırmamış, çevresinde yardıma muhtaç herkesin yardımına koşmuş, vatana ve millete hayırlı evlatlar yetiştirmek için uğraşmış bir mükemmel insan olarak kalplerde ve hafızalarda ilelebet yaşayacak olan Merhume Nedime Rende’ye son görevlerini gözyaşları arasında yapan tüm sevenleri, Nedime Rende’nin vefatına inanamadıklarını söylediler.
Geçtiğimiz hafta tedavi gördüğü Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi’nde vefat ederek, tüm sevenlerini gözyaşlarına boğan Nedime Rende, arkasında gözü yaşlı binlerce sevenini bıraktı.
Eşi Mehmet Rende ve evlatları Müfide, Fevziye, Ali, Şerif, İsmail, Tahsin, Faruk ve İrfan Rende, en değerli varlıklarını kaybetmenin acısını yaşadılar.
Anneleri Nedime Rende’ye son görevlerini yaparken büyük bir titizlik gösteren evlatları Müfide, Fevziye, Ali, Şerif, İsmail, Tahsin, Faruk ve İrfan Rende, misafirlerini en iyi şekilde ağırlamak için ellerinden geleni yaptılar.
Merhume Nedime Rende’nin ruhuna atfen Memo Restoran’da okutulan Kur’an-ı Kerim’i dinlemeye ve aileye taziyelerini iletmeye Rende ailesinin yüzlerce severi katıldı.
Siyaset ve iş dünyasından yüzlerce kişinin katıldığı Kur’an-ı Kerim programına; İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Müfit Tennioğlu, İskenderun Belediye Meclis Üyeleri; Cemil Uğutmen, Zeki Aytaş, Sabahattin Uygun, Kemal Sonay, İskenderun eski Belediye Başkanı Mete Aslan, Elektrik Mühendisleri Odası Başkanı Nazım Culha, İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Eker ve daha yüzlerce Rende ailesinin sevenleri Hatay’ın ve Türkiye’nin dört bir yanından katıldı.

 

 

 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet