Skip Navigation Links

İTSO Geleceği Planlıyor,Hizmet Kalitesini Arttırıyor

İTSO İle DOĞAKA arasında Teknik Destek Program protokolü imzaladı.

İTSO Geleceği Planlıyor,Hizmet  Kalitesini Arttırıyor

Gündem   A+a-

İTSO ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DAĞAKA) arasında Eylül-Ekim dönemi kapsamında desteklenen ‘İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Geleceği Planlıyor, Hizmet Kalitesini arttırıyor’ başlıklı faaliyete ilişkin destek programı protokolü imzalandı.
İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve DOĞAKA Genel sekreteri Onur Yıldız tarafından imzalanan protokolün her iki tarafa ve bölge ekonomisine hayırlı olması temennisinde bulunuldu.
İTSO ile DOĞAKA arasında imzalanan ‘İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Geleceği Planlıyor, Hizmet Kalitesini arttırıyor’ başlıklı faaliyete ilişkin destek sözleşmesinde, Teknik destek türleri kapsamında, Eğitim verme, program proje hazırlanmasına katkı sağlama, geçici uzman personel görevlendirme, danışmanlık sağlama, Lobi faaliyetleri ve Uluslararası ilişkiler kurma gibi maddeler yer alıyor.
İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Geleceği Planlıyor, Hizmet Kalitesini arttırıyor başlıklı protokolün hayırlı olmasını diliyorum. İTSO olarak hizmet kalitemizi her geçen yıl daha da arttırıyoruz. Bu tür protokoller ile kalitenin daha da yükseleceğine inanıyorum” dedi.
İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve DOĞAKA Genel sekreteri Onur Yıldız tarafından imzalanan Teknik Destek programı protokolünde, İTSO Meclis Başkanı Okan Belli, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter ve İTSO Genel sekreteri Figen Gül Dönmez yer aldı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet