Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İbrahim Güler, İTSO’yu ziyaret etti

Ak Parti Aday Adayı İbrahim Güler İskenderun İlçe Yönetimi ve Belediye Başkan Aday Adayları ile birlikte İtso'yu ziyaret ettiler.

İbrahim Güler, İTSO’yu ziyaret etti

Gündem   A+a-

Ak Partinin Hatay büyükşehir Belediye Başkan adayı olan İbrahim Güler, Ak Parti İskenderun İlçe yönetimi ve Belediye Başkan aday adayları ile birlikte İTSO’yu ziyaret ettiler.
Seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluş temsilcilerini de ziyaret ettiklerini belirten Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler; “Sivil toplum kuruluşları ve Ticaret Odaları ekonominin önemli bir dinamiğidir. İş dünyasının sorunlarının tespit edildiği, bu sorunların çözümü noktasında çalışan önemli bir sivil toplum kuruluşudur. Ben de iş adamı olarak Ticaret Odası yönetim kurulu üyeliği yaptım. Görev yaptığım süre içerisinde Ticaret Odalarının o şehrin ekonomisi için ne kadar önemli olduğunu görme fırsatım oldu. Bu günkü ziyaretimiz ise, Hatay’ın sorunlarını bilen bir kişi olarak bizlere tevdi edilen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için çalışmalar ve ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Kazanmamız durumunda Hatay’ın sorunlarını bilen kişiler olarak ekibimiz ile birlikte istişareler ile ilimize faydalı hizmetler vermenin gayreti içerisinde olacağız. Projelerimizi anlatmak için bu tür ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Büyükşehir Belediyesinde yapılan hizmetlerin alınması noktasında hataları, yanlışları görerek ve bu hatalara bu yanlışlara düşmeden devam edeceğimizi ifade etmek isterim. Bizler etik ve estetik bir belediyecilikten bahsediyoruz. Bu şekilde ilerleyeceğiz. Hesap verilebilir, istişare edilmiş, projelerin öncelikleri belirlenmiş, Hatay ve ilçelerin gerçek ihtiyaçları planlanmış şekilde ve projenin başından sonuna kadar toplumun tüm dinamikleriyle istişareler sonucunda hesap verilebilir şeffaflıkla ilerlemeyi hedefliyoruz” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “Çıkmış olduğunuz bu yolda sizlere başarılar diliyoruz. Bir çok toplantıda sizlerle birlikte bulunduk. Bu toplantılarda, Hatay’ın ve bölgenin problemleri konuşuldu. Ben inanıyorum ki şu an bu bölge sorunlarını en iyi bilen başkanlardan birisiniz. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmeniz durumunda sizlerle birlikte bölgemizdeki iş insanlarıyla beraber, üyelerimizin sorunlarını sizlerle paylaşırız ve bu sorunların çözümü için birlikte hareket edebiliriz. Çıkmış olduğunuz yolda başarılar diliyoruz” dedi.
Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler’in ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Okan Belli, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO muhasip üye Gassan Kuran, İTSO yönetim kurulu üyeleri Müfit Tennioğlu, Raşit Özyurt, Yusuf Yılmaz yer aldı.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar