Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Türkiye’nin gençlik enerjisini ortaya çıkaracak protokol imzalandı

Barbaros’un Öğrencileri Gençlik Merkezi’nde Keşfedilecek

Türkiye’nin gençlik enerjisini ortaya çıkaracak protokol imzalandıWeb
TV

Eğitim   A+a-

 Barbaros Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin" Kültürel, Sanatsal, Bilimsel ve Sportif İşbirliği protokolü " İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal KÖSEOĞLU ve İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet KESKİN ile imza altına alındı.
Protokol imza töreninde İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal KÖSEOĞLU ;
“Barbaros Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin bilime ve sanata duyarlı, kültürel faaliyetlerin içinde, sporu yaşam kültürü edinen gençlerimizi yetiştirme hedefinde olduğunu söyledi. Müdürlüğümüzce bu hedefi destekliyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.
İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet KESKİN ise; “tüm bireylerimizin sporda, sanatta, kültürel faaliyetlerde ve bilimsel çalışmalarda merkezimizce desteklendiğini okul öğrencilerine bu anlamda sunduğumuz destek ülkemizin geleceğinedir” dedi.
 
Barbaros Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Fatma DURSUN ; “Ülkemizin Büyük Türkiye hedefine giden yolda öğrencilerimin kılavuzu gençlik enerjilerini doğru kullanmak olacaktır. Öncelikli hedeflerinin yaşayan ve yaşatan bir okul olmak olduğunu söyleyen okul müdürü Okulum adına , öğrencilerimin gelecek yaşamlarına sundukları destek için müdürlerime teşekkür ederim”Dedi.
 
 
 
 
Türkiye’nin gençlik enerjisini ortaya çıkaracak protokol imzalandı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar