Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İstişare ve Ortak Akıl Olmazsa Olmazımız Olacak!

İskenderun Adayı Belli Değil! Tosyalı Sadece Sürece Dahil Oldu…

İstişare ve Ortak Akıl Olmazsa Olmazımız Olacak!Web
TV

Gündem   A+a-

 İstişare ve Ortak Akıl Olmazsa Olmazımız Olacak!
 
İskenderun Adayı Belli Değil! Tosyalı Sadece Sürece Dahil Oldu…
İbrahim Gül Dava Arkadaşımızdır, Birlikte Yürümekten Şeref Duyarız!
 
AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Cemiyet basın merkezi ziyaretinde Hatay il ve İskenderun ilçe yönetim kurulu üyeleriyle bazı aday adaylarının da eşlik ettiği HBB Adayı İbrahim Güler, İGC Başkanı Veysel Cıncık ve yönetim kurulu ve üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldi.
İskenderun’da değişen güzergah sorunu, İskenderun Belediye Başkan adayı olduğu iddia edilen İşadamı Fatih Tosyalı ve MHP ile ittifak konuları başta olmak üzere bir çok konuda çarpıcı açıklamalarda bulunan İbrahim Güler,
Hatay RoRo Başkanı olarak tecrübesini ve başarı hikayesini anlatarak sohbete başlayan İbrahim Güler, İskenderun’da sil baştan düzenlenen kent trafiği uygulamasını eleştirirken, istişarenin olmadığı yerde sorun çıkacağına dikkat çekti ve “Ben bilirim” anlayışı yanlışları beraberinde getirir dedi ve konuyu HADO Projesinin Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni kazandıklarında nasıl hayata geçireceklerine getirdi.
Hatay’ın sorunlarının çözümü için tüm STK’lar ve kurumlarla işbirliği yapacaklarını ve istişareye önem vereceklerini belirten AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, “Allah nasip eder Hatay Büyükşehir Belediye başkanı olur isek biz yanlışları milletimizle, STK'larla birlikte tartışarak düzelteceğiz. Milletimizin, kentimizin önemli dinamikleriyle birlikte araştırıp doğruyu uygulayacağız. Bizim kaynaklarımıza baktığımız zaman Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin kaynakları İskenderun'u, Hatay'ı sil baştan yeni baştan İmar ve İhya etmeye yeterli” diyerek yol haritasını açıkladı.
 
AK Parti’nin İskenderun Belediye Başkan Adayı’nın Fatih Tosyalı olup olmadığı yönündeki soru üzerine de konuşan İbrahim Güler, İskenderun gibi Hatay’ın 15 ilçesinin adaylarının netleşmediği gibi, İşadamı Fatih Tosyalı’nın isminin sadece sürece dahil olduğunu söyledi.
 
MHP ile Hatay’da ittifak konusunda da soruları yanıtlayan İbrahim Güler, MHP tabanının “İskenderun Belediyesi’ni MHP’ye verin Büyükşehir Belediyesi’ni alın” talebi için de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Lideri Devlet Bahçeli arasında geçecek görüşmelerin sonucunu beklemek gerektiğini belirtti ve “Ancak şunu söyleyebilirim ki, MHP’li İbrahim Gül Bey bizim dava arkadaşımızdır, onunla birlikte yol yürümekte bizim için şereftir" dedi.
 
 
 
 
 
İstişare ve Ortak Akıl Olmazsa Olmazımız Olacak! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar