Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Klasik Belediyecilik Anlayışına Son Vermeliyiz

Mehmet Duduoğlu, artık klasik belediyeciliğin değil, günümüzün Şartlarına göre belediyeciliğin yapılması gerektiğini söyledi.

Klasik Belediyecilik Anlayışına Son VermeliyizWeb
TV

Gündem   A+a-

 CHP İskenderun Belediye Başkan aday adayı avukat Mehmet Duduoğlu, artık klasik belediyeciliğin değil, günümüzün Şartlarına göre belediyeciliğin yapılması gerektiğini söyledi.
İGC’yi ziyaret eden Duduoğlu, ekonomik krizin artarak sürdüğünü belirterek, şunları söyledi:
‘’ Sosyal medya çok gelişti. Halkımız kendilerini yönetenleri yakından izliyor. Artık, halktan toplanan rantların bir şekilde hizmet olarak halka dağıtılması gerekiyor. İşçisi de, köylüsü de, işadamı da gerçekten zor durumda. Belediyelerin bunları rahatlatacak projeler de üretmesi gerekmektedir. Aynı zamanda kentin tüm mahallelerine eşit hizmet götürmesi gerekir. Gençlerin, yaşlıların ve çocukların daha çok zaman geçirecekleri özel alanlar yapılmalıdır. Turizmin canlandırılması da önemlidir. Büyükşehir yayasına göre ilçe belediyelerinin büyük projeler üretmesi mümkün olmuyor. Ama iyi ilişkilerle bunu da başarırız’’
İGC Başkanı Veysel Cıncık da konuşmasında Duduoğlu’na hem ziyareti hem de kongre nedeniyle kendilerini kutlamasına teşekkür ederek başarılar diledi.
 
 
 
 
 
 
 
Klasik Belediyecilik Anlayışına Son Vermeliyiz videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar